Radijus Vektor d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Radijus Vektor osnovana je 1998. godine, u Beogradu, u vreme kada su se počele javljati prve ideje o razvoju kablovske televizije na teritoriji Republike Srbije. Danas, Radijus Vektor ima preko 200 zaposlenih i pokriva 12 gradova širom Srbije.

Prihvatili smo najmodernije trendove u oblasti telekomunikacionih mreža i primenili ih na ostvarivanje našeg cilja – pružanje najkvalitetnijih komunikacionih usluga našim korisnicima. Uspeh u realizovanju naše poslovne misije proističe upravo iz spremnosti i konstantnog truda da, kroz moderne zakonitosti koje vladaju u svetu telekomunikacija, usluge našim korisnicima podignemo na najviši nivo.

Rezultati uspešnog dugogodišnjeg poslovanja potvrđuju da Radijus Vektor ima dobro proučeno tržište, ispravnu viziju i jasno definisanu strategiju.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
RADIJUS VEKTOR
Adresa
Milentija Popovića 9, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
25.05.1998.
PIB
101664552
Matični broj
17195131
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA INŽENJERING, TRGOVINU I USLUGE RADIJUS VEKTOR DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6110 Kablovske telekomunikacije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Predrag Lalić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija