O kompaniji
61
Iskustva
29
Plate
7
Poslovi
Continental logo

Continental

3.9

O nama

Continental je 2017. godine u Novom Sadu otvorio R&D centar u kojem preko 950 zaposlenih radi na razvoju najinovativnijih tehnologija za automobile i komercijalna vozila.

U okviru naših projekata razvijamo širok spektar proizvoda kao što su instrument table, radari, kamere, kontrolne jedinice za daljinsko praćenje pozicije i parametara vozila, pristupni sistemi zasnovani na pristupu vozilu pomoću pametnih telefona ili daljinskog otključavanja, upravljački sklop za kontrolu električnih sistema u vozilu, infrastruktura web baziranog servisa, mobilne aplikacije i glavni inovativni projekat za visoko autonomnu vožnju.

Naš primarni fokus je razvoj tehnoloških rešenja i proizvoda u automobilskoj industriji. Ovo nam garantuje stabilnost projekata i dugoročnu održivost našeg poslovanja. Kada imate stabilnost u kompaniji, to ti garantuje i mogućnost dugoročnog razvoja karijere koja prati i razvoj i rast kompanije.

U R&D centru razvijamo rešenja sa svim najznačajnijim proizvođačima vozila u svetu. Ovo ti pruža mogućnost da radiš u internacionalnom okruženju i da učiš od vodećih stručnjaka u automobilskoj industriji.

Tech stack

4G/5G Communication development Agile Angular Appium AUTOSAR AWS Bluetooth communication C C# C++ CAN CANanalizer Canoe CGI Studio CI/CD Color coordination Cypress DevOps Docker Doors Embedded Linux Embedded Git Global Navigation Systems Gradle Harbor Java Javascript Jenkins Jira Kotlin Luminance measurement Mathlab Maven Objective-C Optical blending Optical metrology Optical uniformity Python Selenium Serverless networks Simulink Spectroscopy Spring Spring Boot SQL Squish Swift Test automation User Experience Vue.js Wireless communication development

Beneficije

Timska druženja

Sport i rekreacija

Nagrade, bonusi, pokloni

Fleksibilno radno vreme

Dodatni slobodni dani

Obezbeđena oprema za rad

Rad od kuće

Program mentorstva

Kompanijski popusti

Edukacija, profesionalni razvoj

Zdravlje

Personalizovane beneficije

Rad iz različitih kancelarija

Poslovna putovanja

Prostor za opuštanje

Naši ljudi

Una Aleksić

Embedded Software Engineer

Lazar Alagić

Embedded Software Engineer

Ivana Stojković

Team leader

Franja Benčić

Group Leader

Dijana Savanović

System Test Engineer

Proces selekcije

Vrsta selekcije:
intervju + test
Trajanje selekcije:
14 dana
Krugovi selekcije:
3 kruga

Popuni prijavu i kreiraj svoj profil

Prva faza selekcije otpočinje biranjem pozicije koja te interesuje i praćenjem daljih koraka koji će te dovesti do naše platforme za regrutaciju gde ćeš imati priliku da napraviš svoj nalog i popuniš prijavu.

Uradi testove koje smo ti poslali

Nakon prijave dobićeš potvrdu o prijemu tvoje biografije u vidu zahvalnice putem email poruke, ali i email poruku za testove kako bismo te bolje upoznali. Imaćeš priliku da uradiš logički test i test ličnosti, što će nam dati priliku da te bolje upoznamo.

Proveravaj status svoje prijave na profilu

Naš HR tim i inženjeri će pažljivo pogledati tvoju prijavu, i ukoliko se slaže sa potrebama odabrane pozicije, dobićeš poziv prilikom kojeg će biti zakazana sledeća faza selekcije, a koja može biti online ili uživo u našim kancelarijama. Status svoje prijave možeš uvek proveriti odlaskom na našu platformu za regrutaciju.

Pokaži se u najboljem svetlu na intervjuu

Sledi intervju koji se sastoji od tehničkog (u trajanju od 1 sat) i HR dela (u trajanju od 30 minuta). Naši stručnjaci će se postarati da ovo iskustvo bude što prijatnije. Tokom intervjua pričaćemo o detaljima tvoje biografije, tvom dosadašnjem iskustvu i obrazovanju. Pitanja će biti bazirana na kompetencijama i relevantnim tehničkim oblastima koja zavise od pozicije za koju se prijavljuješ. U ovoj fazi ćeš dobiti dodatne informacije o samoj poziciji i kompaniji.

Nakon intervjuisanja svih kandidata, tim koji se bavio selekcijom će doneti odluku o izboru kandidata. Naš izbor se zasniva na tehničkim kompetencijama i stepenom uklapanja u našu organizacionu kulturu.

Započni svoju karijeru @ Continental

Nakon intervjuisanja svih kandidata, tim koji se bavio selekcijom će doneti odluku o izboru kandidata. Naš izbor se zasniva na tehničkim kompetencijama i stepenom uklapanja u našu organizacionu kulturu.

Bez obzira na ishod selekcije, svi naši kandidati dobijaju povratnu informaciju. Ukoliko je pozitivna, dogovaramo sa tobom datum upoznavanja; a ukoliko je negativna, čekamo tvoju prijavu ponovo. Vrlo rado ćemo sačuvati tvoju biografiju i osećati se slobodno da te pozovemo ukoliko smatramo da si dobar fit za neku drugu poziciju.

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Kontakt

Narodnih heroja 3, 21000 Novi Sad
Fruškogorska 1, 21000 Novi Sad
Kralja Petra Prvog 54-58, 21000 Novi Sad