O kompaniji
77
Iskustva
39
Plate
Poslovi
Continental logo

Continental

4.2

O nama

Continental je 2017. godine u Novom Sadu otvorio R&D centar u kojem preko 1000 zaposlenih radi na razvoju najinovativnijih tehnologija za automobile i komercijalna vozila.

U okviru naših projekata razvijamo širok spektar proizvoda kao što su instrument table, radari, kamere, kontrolne jedinice za daljinsko praćenje pozicije i parametara vozila, pristupni sistemi zasnovani na pristupu vozilu pomoću pametnih telefona ili daljinskog otključavanja, upravljački sklop za kontrolu električnih sistema u vozilu, infrastruktura web baziranog servisa, mobilne aplikacije i glavni inovativni projekat za visoko autonomnu vožnju.

Naš primarni fokus je razvoj tehnoloških rešenja i proizvoda u automobilskoj industriji. Ovo nam garantuje stabilnost projekata i dugoročnu održivost našeg poslovanja. Kada imate stabilnost u kompaniji, to ti garantuje i mogućnost dugoročnog razvoja karijere koja prati i razvoj i rast kompanije.

U R&D centru razvijamo rešenja sa svim najznačajnijim proizvođačima vozila u svetu. Ovo ti pruža mogućnost da radiš u internacionalnom okruženju i da učiš od vodećih stručnjaka u automobilskoj industriji.

Priznanja

VRH poslodavac - TOP20

VRH poslodavac - TOP20

Ova kompanija "Otvara vrata" za srednjoškolce

Ova kompanija "Otvara vrata" za srednjoškolce

Ova kompanija doprinosi srednjoškolskom obrazovanju u Novom Sadu kroz inicijativu “Otvorena vrata”, organizujući posete i prenoseći znanje đacima.

Tech stack

4G/5G Communication development Agile Angular Appium AUTOSAR AWS Bluetooth communication C C# C++ CAN CANanalizer Canoe CGI Studio CI/CD Color coordination Cypress DevOps Docker Doors Embedded Linux Embedded Git Global Navigation Systems Gradle Harbor Java Javascript Jenkins Jira Kotlin Luminance measurement Mathlab Maven Objective-C Optical blending Optical metrology Optical uniformity Python Selenium Serverless networks Simulink Spectroscopy Spring Spring Boot SQL Squish Swift Test automation User Experience Vue.js Wireless communication development

Beneficije

Timska druženja

Team building aktivnosti se, u Continental-u, odvijaju u okviru samih timova, na nivou poslovnih oblasti i na nivou cele kompanije. Događaji se biraju prema željama zaposlenih i učestvovanje je dobrovoljno, a ne učestvovanju se pristupa sa razumevanjem.

Sport i rekreacija

Svi zaposleni u našoj kompaniji imaju mogućnost korišćenja FitPass-a, što im omogućava da svakodnevno posećuju različite teretane, fitness centre i druge sportske objekte.

Nagrade, bonusi, pokloni

Rad u našoj kompaniji se vrednuje. Zbog toga, Continental ti je obezbedio konkurentan paket benefita i nadoknade za rad. Pritom, obezbedili smo ti nagrade za svakih 5 godina rada u Continental-u, kao znak zahvalnosti za postignuća i vreme zajedno.Takođe, svake godine zaposleni dobijaju poklone za Novu godinu i 8. mart, kako bismo dodatno obeležili ove posebne datume.

Fleksibilno radno vreme

Continental pruža fleksibilno radno vreme, tako da svoj dan možeš započeti između 07:30 i 09:30, u zavisnosti od svojih obaveza i preferencija. Pritom, možeš dogovarati raspodelu svog radnog vremena na način koji tebi najviše odgovora, s tim da ukupan iznos u toku radne nedelje mora iznositi ugovoren broj radnih sati.

Dodatni slobodni dani

Svaki zaposleni ima pravo na 24 radna dana godišnjeg odmora po kalendarskoj godini, a koji se moraju iskoristiti do 30.06. naredne godine. Sa povećanjem radnog staža u Continental-u, povećava se i broj dana godišnjeg odmora za jedan dan i to za navršenih 3, 5 i 10 godina rada u našoj kompaniji. Pored godišnjeg odmora, obezbedili smo ti 7 dana plaćenog odsustva po godini koje možeš iskoristiti za sve posebne prilike. Uz to smo obezbedili jedan dan plaćenog odsustva za roditelje sa decom za prvi dan škole, kao i jedan dan plaćenog odsustva za one koji se sele.

Obezbeđena oprema za rad

Naše kancelarije su opremljene potpuno podesivim stolovima i stolicama. Na taj način ćeš moći da svoje radno mesto prilagodiš svojim potrebama. Uz to, oprema koja ti je potrebna za rad biće ti obezbeđena, bez obzira na modalitet rada.

Rad od kuće

Rad u R&D centru ostavlja prostor za različite životne stilove. Zato smo ti pružili mogućnost rada na lokaciji, hibridno ili sa bilo koje lokacije u Srbiji. Prati ovaj link i saznaj više o svakom modalitetu rada.

Program mentorstva

Kako bi tvoja Continental karijera otpočela što bolje, organizujemo celodnevni onboarding koji podrazumeva upoznavanje sa strukturom i menadžmentom R&D centra i Continental-a u Novom Sadu i svetu. Na samom početku će ti biti dodeljen projekat i tim, kao i mentor koji će ti pomoći sa svim pitanjima.

Kompanijski popusti

Čekaju te popusti u raznim restoranima, prodavnicama i uslugama.

Edukacija, profesionalni razvoj

Pored mnoštva soft skill treninga, imaćeš priliku da pohađaš tehničke treninge i stekneš niz međunarodno priznatih sertifikata, kao i besplatne sertifikovane Udemy kurseve. Očekuje te in-house katalog tehničkih kurseva za gotovo sve tehnologije koje se koriste u proizvodnji i razvoju iz perspektive niza disciplina.

Zdravlje

Naš prioritet je tvoje zdravlje. Zbog toga smo obezbedili privatno zdravstveno osiguranje u nizu klinika širom Srbije. Uz prošireni spektar zdravstvene zaštite, spremili smo ti i popuste u odabranim zubarskim ordinacijama, kao i besplate online konsultacije sa doktorima, i popuste za tvoje najbliže u Domovima zdravlja u Novom Sadu, Beogradu i Nišu.

Personalizovane beneficije

Prilagodljivost je među našim vrlinama. Zbog toga smo ti obezbedili mogućnost odabira benefita, između nekoliko stotina ponuđenih, koje odgovaraju samo tebi. Ukoliko traženi benefit nije ponuđen, trošak možeš pokriti svojim mesečnim budžetom namenjenim za ovaj benefit.

Rad iz različitih kancelarija

R&D u Novom Sadu se nalazi na tri nama važne lokacije: u Pupin palati, koja je u samom centru grada; Naučno-tehnološkom parku, koji je na univerzitetskom kampusu; i IQ centru, koji je nadomak Novosadskog sajma. Sve lokacije su savremeno opremljene i obezbeđuju mnoštvo parking mesta i biciklanama.

Poslovna putovanja

Kompanija Continental posluje širom sveta. Naši zaposleni imaju mogućnost da putuju na različite lokacije radi učešća na treninzima, radionicama i drugim aktivnostima koje im omogućavaju lični razvoj, kao i zbog rada na internacionalnim projektima.

Prostor za opuštanje

Na svim našim lokacijama postoji prostor za opuštanje koji je dostupan zaposlenima svakodnevno tokom radnog vremena kompanije.

Naši ljudi

Una Aleksić

Embedded Software Engineer

Lazar Alagić

Embedded Software Engineer

Ivana Stojković

Team leader

Franja Benčić

Group Leader

Dijana Savanović

System Test Engineer

Proces selekcije

Vrsta selekcije:
intervju + test
Trajanje selekcije:
14 dana
Krugovi selekcije:
2 kruga

Popuni prijavu i kreiraj svoj profil

Prva faza selekcije otpočinje biranjem pozicije koja te interesuje i praćenjem daljih koraka koji će te dovesti do naše platforme za regrutaciju gde ćeš imati priliku da napraviš svoj nalog i popuniš prijavu.

Uradi testove koje smo ti poslali

Nakon prijave dobićeš potvrdu o prijemu tvoje biografije u vidu zahvalnice putem email poruke, ali i email poruku za testove kako bismo te bolje upoznali. Imaćeš priliku da uradiš logički test i test ličnosti, što će nam dati priliku da te bolje upoznamo.

Proveravaj status svoje prijave na profilu

Naš HR tim i inženjeri će pažljivo pogledati tvoju prijavu, i ukoliko se slaže sa potrebama odabrane pozicije, dobićeš poziv prilikom kojeg će biti zakazana sledeća faza selekcije, a koja može biti online ili uživo u našim kancelarijama. Status svoje prijave možeš uvek proveriti odlaskom na našu platformu za regrutaciju.

Pokaži se u najboljem svetlu na intervjuu

Sledi intervju koji se sastoji od tehničkog (u trajanju od 1 sat) i HR dela (u trajanju od 30 minuta). Naši stručnjaci će se postarati da ovo iskustvo bude što prijatnije. Tokom intervjua pričaćemo o detaljima tvoje biografije, tvom dosadašnjem iskustvu i obrazovanju. Pitanja će biti bazirana na kompetencijama i relevantnim tehničkim oblastima koja zavise od pozicije za koju se prijavljuješ. U ovoj fazi ćeš dobiti dodatne informacije o samoj poziciji i kompaniji.

Nakon intervjuisanja svih kandidata, tim koji se bavio selekcijom će doneti odluku o izboru kandidata. Naš izbor se zasniva na tehničkim kompetencijama i stepenom uklapanja u našu organizacionu kulturu.

Započni svoju karijeru @ Continental

Nakon intervjuisanja svih kandidata, tim koji se bavio selekcijom će doneti odluku o izboru kandidata. Naš izbor se zasniva na tehničkim kompetencijama i stepenom uklapanja u našu organizacionu kulturu.

Bez obzira na ishod selekcije, svi naši kandidati dobijaju povratnu informaciju. Ukoliko je pozitivna, dogovaramo sa tobom datum upoznavanja; a ukoliko je negativna, čekamo tvoju prijavu ponovo. Vrlo rado ćemo sačuvati tvoju biografiju i osećati se slobodno da te pozovemo ukoliko smatramo da si dobar fit za neku drugu poziciju.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Narodnih heroja 3, 21000 Novi Sad
Fruškogorska 1, 21000 Novi Sad
Kralja Petra Prvog 54-58, 21000 Novi Sad