O kompaniji
53
Iskustva
32
Plate
24
Poslovi
Bosch Srbija logo

Bosch Srbija

4.3

Iskustva

4.3 81%

Menadžment kompanije

4.4

Beneficije

4.3

Balans karijera-privatni život

4.5

Timska atmosfera

4.8

Zadovoljstvo projektima

4.5

Mogućnost napredovanja

4.3
Iskustvo
16.03.2023
5 Preporučuje

Junior software engineer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Ova kompanija je idealna za početak karijere, sa sjajnim mentorima i fleksibilnim hibridnim sistemom rada. Uz to, nudi dosta bonusa tokom godine, tim building aktivnosti i privatno zdravstveno osiguranje. Takođe, ima odličnu radnu atmosferu, kolegijalnost i podršku starijih kolega za početnike bez iskustva. Znanje engleskog jezika je obavezno, kao i analitičko i logičko razmišljanje, a trud i napor koji se ulažu u rešavanje izazova su veoma cenjeni

Zamerke

nema

Korisno? 0
Iskustvo
01.03.2023
5 Preporučuje

Junior software engineer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Ova kompanija je idealna za početak karijere, uz odlične mentore i fleksibilan hibridni sistem rada. Takođe, nude dosta bonusa tokom godine, tim building aktivnosti i privatno zdravstveno osiguranje. Preporučujem ovu kompaniju svima koji žele uspešno da započnu svoju karijeru.

Zamerke

Nemam zamerki.

Korisno? 1
Intervju
01.03.2023
Pozitivno iskustvo

Praksa SQL

Bez ponude za posao

Intervju lak

Online intervju

Trajalo je 6 nedelja

Kako je izgledao proces

Na prvom (HR) intervjuu je provereno moje iskustvo sa SQLom i engleskim jezikom, a nakon toga smo dogovorili tehnicki intervju sa team leadovima iz Nemacke i Srbije (2 Nemca, jedna koleginica iz Srbije). Intervju je bio na engleskom i tehnicki deo je bio lak. Dali su mi dve tabele i trazili da smislim upite kojima bih dobio trazene rezultate. Resenja su bila obicna dva HAVING upita. Nakon dve nedejlje mi je javljeno da nisam dobio ponudu. Sve u svemu pozitivno iskustvo iako nisam izabran za poziciju.

Pitanja sa intervjua

  • 2 upita usmeno na tabelama preko screen share. Pronadji koji proizvod je bio najprodavaniji kategorije m u godini n. Koristi se JOIN
Korisno? 1
Intervju
22.02.2023

Data Analytics Development Intern

Bez ponude za posao

Kako je izgledao proces

Dobio sam mejl za online sastanak sa HR. Tu su bila iskljucivo HR( opisati sebe u jednoj reci, vrline, mane, itd). Nisam dosao do tehnickog imtervjua.
Korisno? 0
Iskustvo
14.02.2023
5

Software engineer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Odlična radna atmosfera i jako dobri kolegijalni odnosi. Dobra kompanija za početnike. Ono što je dosta karakteristično za ovu firmu je da se primaju juniori, bez iskustva i dobra je za sticanje znanja i učenje posla. Obavezno znanje engleskog jezika - to je i preduslov za zapošljavanje u ovoj firmi. Obavezno analitičko i logičko razmišljanje, način pristupanja izazovima i napor koji se ulaže da se isti reši je jako bitan.

Zamerke

Nema fit pass :(

Korisno? 1