Complus Visual Communication d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Complus Visual Communication d.o.o.

  (2 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

4.5
mogućnost napredovanja

4.5
balans između karijere i privatnog života

*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Complus je IT, konsalting i outsourcing kompanija koja pruža visoko kvalitetna rešenja koja omogućavaju našim partnerima da nadmaše svoju konkurenciju i zauzmu vodeće mesto u svom poslovnom okruženju. Complus je nastao 1999. godine u Rimu kao grupa freelancer-a iz razlicitih oblasti: IT, Design, Marketing i Consulting sa zajedničkim ciljem: razvoj visoko kvalitetnih Internet i mobile servisa koji će omogućiti našim partnerima brži, jednostavniji i jeftiniji način razmene informacija sa svojim klijentima i efikasno pronalaženje potencijalnih kupaca i korisnika. 

2005. godine, koja je bila i naša prva zvanična godina u Srbiji, nastavili smo sa stvaranjem konkurentne kompanije na evropskom IT tržištu i postali najtraženiji partner za Google AdWords Reseller Program sa preko 50.000 aktivnih klijenata koji se reklamiraju na Google network-u koristeći Complus rešenja i servise. Naša posvećenost jednostavnosti, inovacijama i uspehu naših partnera donosi konkretne rezultate u Vaše poslovanje, sa sigurnošcu koja nijedna druga firma u regionu ne može da ostvari. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
COMPLUS VISUAL COMMUNICATION
Adresa
Kneginje Ljubice 11
Datum osnivanja
27.05.2005.
PIB
103930880
Matični broj
20044829
Poslovni naziv
COMPLUS VISUAL COMMUNICATION DRUŠTVO ZA RAZVOJ TEHNOLOGIJA DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Saša Miličić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Developer

1 plata
360 EUR / mesečno
360 360
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija