IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Raspberry Pi kao kućni multimedija centar

Startit Centar Inđija će biti domaćin besplatne radionice, u subotu, 24. avgusta, sa početkom u 12:00 časova. Prisutni će imati priliku da se upoznaju sa istorijom Raspberry Pi računara i njihovim mogućnostima, a isto tako, radeći u paru, naučiće da upotrebljavaju RPi kao veoma jeftin kućni multimedija centar. (više)

postavljeno: 16.08.2019

Internacionalni hakerski kongres “BalCCon2k19 – UNCHARTED WATERS”

Od 13. do 15. septembra 2019. godine u Kongresnom Centru Novosadskog sajma biće predstavljene brojne prezentacije, radionice kao i predavanja iz oblasti bezbednosti računarskih sistema, poput zaštite privatnosti na internetu, slobodnog softvera, programskih jezika, razvoja aplikacija i brojnih drugih. Predavači su poznati i priznati pripadnici hakerskih zajednica iz celog sveta.  (više)

postavljeno: 15.08.2019

Humanitarni IT turnir u basketu 3×3

Humanitarni IT turnir u basketu "Igraj za 10", koje organizuju udruženja GrowIT, PHP Srbija, kao i IT entuzijasti, okupljeni oko ovih organizacija, biće održan 24. i 25. avgusta na košarkaškim terenima na Adi Ciganliji. Ovaj humani događaj se organizuje sa ciljem prikupljanja sredstava za kupovinu klima uređaja za Stacionar Lipovica. (više)

postavljeno: 14.08.2019

Virtuelni utorak u Šapcu

Startit Centar Šabac je sa svojim saradnicima pripremio celodnevnu prezentaciju različite opreme za prikazivanje virtuelne realnosti. Događaj je zakazan za 20. avgust, a prvi deo događaja počinje u 14:00 časova. Prvi deo je zatvorenog tipa i namenjen je gostima iz Matematičkog kampa. Drugi deo, sa početkom u 16:00 časova, otvoren je za sve zainteresovane koji žele da isprobaju VR opremu. (više)

postavljeno: 14.08.2019

Armada JS - prva full-stack JavaScript konferencija u Novom Sadu

Prva full-stack JavaScript konferencija u Srbiji - Armada JS najavljena je za 19. i 20. septembar, a održava se u bioskopu Cinestar u Novom Sadu. Događaj će okupiti stručnjake iz evropskog i svetskog JavaScript development sveta, a ulaznicu možete da obezbedite već sad, jer su karte za konferenciju u prodaji. (više)

postavljeno: 13.08.2019

Letnja košarkaška Liga

Krajem meseca juna je na Adi Ciganliji počela prva sezona Letnje košarkaške Lige. U ovom velikom, sportskom takmičenju učestvuje osam ekipa. One će se tokom letnjih meseci, pa sve do septembra, boriti za titulu šampiona Letnje košarkaške Lige. Ekipe koje učestvuju su 4K MBS, Mozzart, MSG & MSGNC, HDL Design House, Avast, Graphic Beast, Enetel Solutions i Balkan Bet(više)

postavljeno: 13.08.2019

Kako da se izdvojiš u moru prijava za posao u IT sektoru?

U Startit Centru Zrenjanin biće održan još jedan ‚‚1 na 1“ meetup uživo, a ovog puta će posetioci slušati kako da povećaju svoje šanse prilikom zaposlenja u IT sektoru i izdvoje se u moru prijava. Meetup se održava u subotu, 10. avgusta, sa početkom u 18:00 časova. (više)

postavljeno: 09.08.2019

Raspberry Pi - o čemu se tu zapravo radi?

Predavanje o različitim mogućnostima korišćenja uređaja Raspberry Pi će se održati u Startit Centru Šabac, u četvrtak, 01. avgusta, sa početkom u 18:00 časova. (više)

postavljeno: 30.07.2019
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija