IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

5Gtalks u epizodi „Tehnologijom protiv korone: pametni gradovi“

5Gtalks i ICT HUB vas pozivaju na drugi događaj iz 5Gtalks serije 9. aprila od 16 časova. (više)

postavljeno: 09.04.2020

Webinar: Data Science (ni)je svuda oko nas

sredu, 8. aprila, od 20 časova, Infostud Hub organizuje treći po redu webinar, na temu „Data Science (ni)je svuda oko nas“. (više)

postavljeno: 07.04.2020

Koliko je IoT prisutan u Srbiji?

Sledeći online meetup ICT Huba zakazan je za utorak, 07. april u 12 časova na kome će pričati sa Mladenom Trišićem o prisutnosti IoT u Srbiji. (više)

postavljeno: 06.04.2020

Online meetup: Podacima protiv Korone

U četvrtak, 9. aprila u 18h kako bi se identifikovale, udružile i dodatno podržale različite inicijative iz IT zajednice, UNDP Srbija, Inicijativa “Digitalna Srbija” i Data Science Srbija organizuju virtuelni meetup “Podacima protiv Korone”. (više)

postavljeno: 06.04.2020

NS JS Mob Programming #1

Iskoristite vreme u izolaciji tako što ćete se pridružiti na prvom online NS JS Mob Programming događaju u utorak, 7. aprila od 18 časova na Novi Sad JS YouTube kanalu. (više)

postavljeno: 06.04.2020

Scrum sredom

Pandemija je izrodila i nove ideje, a tako se rodila i ideja Scrum zajednice da sredom zarone online u suštinu Scrum-a i da pričaju o Scrum vrednostima, zašto su toliko važne i otkud potreba da se eksplicitno dodaju u Scrum vodič. (više)

postavljeno: 03.04.2020

Inkrementalni pristup u kreiranju proizvoda – Product Owner uloga u praksi

Agile Serbia organizuje virtuelni panel Inkrementalni pristup u kreiranju proizvoda – Product Owner uloga u praksi 7. aprila u 18h, putem Zoom platforme, drugi iz serije Agilnih popodnevnih panela sa Ivanom Ivanovićem! 😊 (više)

postavljeno: 02.04.2020

Online webinar: Priče osnivača – hakovanje krize

Druga po redu epizoda ICT Hub Venture webinara zakazana je za petak 03. apriil od 13h. Tom prilikom gosti biće Vuk Guberinić, osnivač i CEO Car:Go i Ognjen Radić, osnivač i CEO Fitpass aplikacija. (više)

postavljeno: 01.04.2020
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija