Dešavanja

Budi u toku sa dešavanjima u IT zajednici. Najave konferencija, vebinara, susreta, radionica na jednom mestu.

Blog Dešavanja
09.12.2022.

HelloWorld Masterclass radionica: Heri Roberts u Beogradu

Sajt HelloWorld.rs  9. decembra u 16h organizuje veliku masterclass radionicu u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu, gde će govoriti jedan od najboljih svetskih front-end developera Heri Roberts. (više)

HelloWorld
0
02.12.2022.

Prijavite se - Počinje četvrti Crazy Hubs program!

Sta je CrazyHubs? CrazyHubs je program plaćene prakse gaming akceleratora koji nudi CrazyLabs, jedan od top 5 svetskih developera i izdavača hyper-casual igara. CrazyHubs se fokusira na obuku gaming timova i studija za pravljenje i izdavanje hypercasual mobilnih igara. (više)

HelloWorld
0
24.11.2022.

IT4Business: Digitalna transformacija biznisa

IT4Business je jednodnevni događaj, namenjen spajanju kompanija iz IT sveta i onih koje to nisu u svojoj osnovi, i širenju svesti o tome kako bi nove tehnologije mogle pomoći biznisima u svom radu i razvoju. (više)

HelloWorld
0
24.11.2022.

Sajam zapošljavanja “Pokreni se3!”

Institut za razvoj i inovacije (www.iri.rs) u okviru projekta „Preobuke u grafičke dizajnere POKRENI SE! 3“ organizuje veliki Sajam zapošljavanja namenjen učesnicima koji su prošli šestomesečnu obuku i stekli osnovno znanje u oblasti grafičkog dizajna i preduzetništva. (više)

HelloWorld
0
17.11.2022.

Regional Scrum Gathering u Beogradu, iskoristite priliku za Agile networking uživo

Jedna od najznačajnijih Agile konferencija u našem regionu će se održati 17. i 18. novembra u Madlenianumu. (više)

HelloWorld
0
15.11.2022.

Kompanija TX Services te poziva na osmu po redu TX Konferenciju!

TX Conference je godišnja konferencija koju kompanija TX organizuje za svoje zaposlene od 2014. godine. TX-u je, kao organizaciji sa skoro 4000 zaposlenih, svake godine ovo centralni dogadjaj za razmenu znanja i iskustava. (više)

HelloWorld
0
15.11.2022.

Jubilarni 30. telekomunikacioni forum TELFOR 2022 održaće se 15. i 16. novembra 2022. godine u Beogradu - Crowne Plaza

Uvodno predavanje održaće Dan Shechtman, Izraelski naučnik. Daniel Šehtman je dobitnik Nobelove nagrade za hemiju  povodom otkriće kvazikristala. Danijel Šehtman je profesor nauke o materijalima na izraelskom Institutu za tehnologiju. Tema uvodnog predavanja je “Obrazovanje za preduzetništvo”. (više)

HelloWorld
0
15.11.2022.

Osma konferencija mrežnih operatora 15. novembra u Beogradu

Otvorene su prijave za Osmu RSNOG konferenciju, koju 15. novembra 2022. organizuje Grupa mrežnih operatora Srbije (RSNOG – RS Network Operators’ Group) pod pokroviteljstvom Fondacije „Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS), Unicom Telecom i Serbian Open Exchange (SOX), kao i podršku RIPE NCC, ISOC i Team Cymry. (više)

HelloWorld
0
07.11.2022.

Sajam poslova i praksi „JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!”

‚‚JobFair ━ Kreiraj svoju budućnost!” je sajam poslova i praksi namenjen studentima i diplomcima prirodno-matematičkih i tehničko-tehnoloških fakulteta, koji će se ove godine održati 7. i 8. novembra. Nakon dve godine održavanja Sajma u onlajn formatu zbog epidemiološke situacije, JobFair se ponovo vraća na svoju staru adresu - Zgradu tehničkih fakulteta u Beogradu. (više)

HelloWorld
0