IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Kako developerke jačaju IT sektor? Diskusija u organizaciji PHP Srbija

Startit Centar, Savska 5, Beograd
U četvrtak, 15. septembra, u 18h u Startit centru, održaće se panel diskusija na temu kako developerke jačaju IT sektor, a sve to u organizaciji PHP Srbija tima. (više)
ZAVRŠENO

Da li je moguć uspeh preko noći?

Kneza Mihaila 11, Beograd
Devana Labs je rešila da pokrene novi ciklus projekata. Pridruži im se i saznaj na čemu će raditi naredna tri meseca.  (više)
ZAVRŠENO

BalCCon2k16 — regionalni hakerski kongres

Hajduk Veljkova 11, Novi Sad
U kongres centru Novosadskog sajma od 9. do 11. septembra održaće se četvrti regionalni hakerski kongres “BalCCon2k16”. (više)
ZAVRŠENO

DaFED#47

Dr Zorana Đinđića bb, Novi Sad
DaFED#47 će se održati u sredu, 07. septembra 2016. sa početkom u 18 časova. Predavanja na temu Virtuelne realnosti će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb). (više)
ZAVRŠENO

Serverless code camp - Naučite da programirate cloud funkcije kroz takmičenje

Veljka Dugoševića 54, Beograd
Celodnevna zabava za JavaScript programere. Napravite cloud funkcije za upravljanje virtuelnim tenkovima. Na kraju dana, organizuje se turnir, i uz pivo se gleda kako tenkovi uništavaju protivnike. Neka najbolji pobedi! (više)
ZAVRŠENO

IT Girls Hakaton

Kneza Mihaila 33, Beograd
IT Girls Hakaton održaće se 3. septembra u Beogradu. Za takmičenje se mogu prijaviti sve zainteresovane žene koje imaju ideju za aplikaciju i osnovno poznavanje programskih jezika kojima bi se služile u radu. Cilj takmičenja je razvijanje prototipa softverskog rešenja koje bi imalo primenu u obrazovanju. (više)
ZAVRŠENO

PHP meetup u Nišu

Svetozara Markovića 8, Niš
U subotu, 27. avgusta, održaće se drugi PHP meetup u Nišu. Predavači su Miloš Jovanov, Ivan Lacković i Vladimir Popov. (više)
ZAVRŠENO

Atomski dizajn u responsivnom web dizajnu

Makedonska 21, Beograd
Marija Zarić je web dizajnerka koja će 24. avgusta u Impact Hub-u pričati o konceptu Atomskog dizajna u responsivnom web dizajnu i njegovim elementima: atomi, molekuli, organizmi, templejti i stranice na konkretnim primerima, savetima i procesu rada na svoj način. (više)
ZAVRŠENO

Meetup Telenor Smart City Challenge Serbia 2016

Veljka Dugoševića 54, Beograd
Udruženje BEUM, zajedno sa generalnim sponzorom Telenor Srbija i partnerima Friedrich Naumann fondacijom i ICT Hub-om, pozivaju sve zainteresovane IT preduzetnike i one koji to žele da postanu da dođu na meetup u ponedeljak 22.08.2016. godine od 18.30 časova u ICT Hub. Tema Meetup-a je otvoreni konkurs za prijave ideja i/ili prototipa pametnih mobilnih aplikacija iz domena transporta, ekologije, šopinga, ugostiteljstva i turizma. (više)
Prva  Prethodna 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška