IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Prva regionalna HR konferencija za IT industriju

Bulevar Mihajla Pupina 10k, Beograd
Kompanija ManpowerGroup organizuje prvu regionalnu HR konferenciju za IT industriju pod nazivom „HRCode“. Ova jedinstvena konferencija održaće se 13. oktobra 2016. u hotelu Faklensteiner u Beogradu. (više)
ZAVRŠENO

Sophos Partner Roadshow 2016

Beograd će 10. oktobra 2016. godine biti centralno mesto rezervisano za teme iz oblasti zaštite podataka, računara i mreža. (više)
ZAVRŠENO

Dizajn meetup #6: UX fight – Gmail vs Google Inbox

Savska 5, Beograd
U ponedeljak, 10.oktobra, sa početkom u 18 časova, u Startit centru održaće se meetup na kojem će vas Bojan Đuričić provesti kroz njegovo korišćenje UX Google Inboxa, odnosno upravljanju mejlova. (više)
ZAVRŠENO

Drugi Android meetup za programere i dizajnere

Savska 5, Beograd
Drugi Android meetup će se održati 3. oktobra u Startit Centru u Savskoj 5, sa početkom u 18 časova. Pored dva čisto programerska predavanja, na drugom Andorid meetupu pričaće se i na temu dizajna, tako da su UI/UX kolege pozvane da se priključe u što većem broju. (više)
ZAVRŠENO

VoxxedDays Belgrade 2016

Milutina Milankovića 74a, Beograd
Tehnološka scena Srbije će od 28. do 30. septembra imati čast da u okviru VoxxedDays Belgrade konferencije ugosti i čuje profesionalce iz najvećih svetskih kompanija poput Amazona, Indiegogo-a, Pivotal-a, Google-a, IBM-a, RadHat-a, JetBrains-a, Yammer-a, Atlassian-a i mnogih drugih. (više)
ZAVRŠENO

Kako kreirati responsivne website-ove na efikasan način?

Makedonska 21, Beograd
Sa ogromnim brojem korisnika mobilnih telefona responsivni websajtovi su danas standard. Marija Zarić je web dizajnerka koja će vam pričati o procesu kreiranja responsivnih websajtova na efikasan način sa dizajniranjem u pretraživaču, korišćenju Bootstrap responsivnog frameworka do slanja testiranog templejta kao HTML demo klijentu korišćenjem koncepta atomskog dizajna na konkretnom primeru. (više)
ZAVRŠENO

Uvod u funkcionalno programiranje-septembarski Scala meetup

Savska 5, Beograd
Funkcionalno programiranje je zajednička tema za mnoge developere nezavisno od programskog jezika u kojem kodiraju. Zato nas ovog meseca očekuje zajednički meetup tri zajednice- Scala Serbia, JS Belgrade i Rails Srbija. (više)
ZAVRŠENO

Sedamnaesti Unity Meetup: PBR

Veljka Dugoševića 54, Beograd
Jeste li uspeli da se odmorite? Da obiđete nešto sveta, prošetate nekim primorjem ili makar hladne glave procunjate rodnim gradom? Naš odmor (bilo njega stvarno ili ne) jeste značio i sada nešto svežiji možemo da nastavimo dalje sa susretima! (više)
ZAVRŠENO

#5 Big Data Novi Sad Meetup: Enter Kafka Streams

Poslovni Inkubator, Vojvođanskih brigada 28, Novi Sad
Peti po redu Big Data Novi Sad meetup će se održati u četvrtak, 16. septembra, u 18h, na prvom spratu Poslovnog inkubatora Novi Sad. Tema ovog dešavanja će biti “Enter Kafka streams”. (više)
Prva  Prethodna 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška

Slika: Astronaut sa laptopom
Neko reče da naš newsletter nije spam i da ima dušu.
U pravu je.

Prijava na newsletter

Želim da mi stiže HelloWorld newsletter (koji je zanimljiviji od ovih dosadnih ali neophodnih GDPR saglasnosti). Takođe znam da se u svom nalogu mogu odjaviti u bilo kom trenutku.