IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja

KONTEH - Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi

U želji da svojim kolegama iz oblasti elektrotehnike približe prve korake ka uspešnoj karijeri, 2006. godine rodila se ideja o organizovanju Sajma poslovnih mogućnosti i stručnih praksi - KONTEH. (više)

Hakaton za srednjoškolce

Udruženje informatike FONIS po treći put organizuje Hakaton za srednjoškolce. U skladu sa trenutnim okolnostima, projekat će biti održan onlajn u celosti, 2. i 3. aprila 2021. godine. Prijave su otvorene za sve srednjoškolce i trajaće do 11. marta. (više)

Blockchain Adria online Conference - Blockchain in Enterprise: From Concept to Revenue

Blockchain Adria 25. marta u 10 časova započinje seriju Internet događaja Blockchain Adria, sa uvodnom konferencijom Blockchain in Enterprise: From Concept to Revenue. (više)

Job Fair 2021 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenta tehnike evrope - BEST Niš ove godine, po trinaesti put, organizuje Sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!”. (više)

14. “Beogradski dani inženjera – EBEC Beograd 2021”

Četrnaestu godinu zaredom, Udruženje studenata tehnike Evrope – Beograd organizuje projekat “Beogradski dani inženjera – EBEC Beograd 2021”, koji će se održati od 11. do 15. marta. Projekat se sastoji iz dva dela, takmičarskog i edukativnog. (više)

Online konferencija: Women in Data Science CEE (WiDS) 2021

Nakon prošlogodišnje uspešno održane online WiDS Subotica konferencije, i ove godine je zakazana jedna u istom formatu 8. marta u 13 časova. (više)
ZAVRŠENO

Case Study Show projekat

Studentska organizacija ESTIEM LG Belgrade (European Students of Industrial Engineering and Management; Evropsko udruženje studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta) petnaesti put zaredom organizuje projekat ,,Case Study Show“ koji će se održati od 4. do 13. marta u malo drugačijoj atmosferi. (više)
ZAVRŠENO

Agile Humans Meetup #30: From Self-Coaching Individuals to Self-Managing Teams?

Agile Humans organizuje još jedan, ovog puta jubilarni 30. online meetup pod nazivom “From Self-Coaching Individuals to Self-Managing Teams?” koje će se održati u četvrtak 4. marta 2021, sa početkom u 18.30 časova. (više)
ZAVRŠENO

Četvrtkom prevodim

Nakon par meseci pauze, WordPress Serbia ponovo se vraća zajedničkom prevođenju, i to 4. marta u 18 časova. (više)
 1 2 3 4 5 6 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška

Slika: Astronaut sa laptopom
Neko reče da naš newsletter nije spam i da ima dušu.
U pravu je.

Prijava na newsletter

Želim da mi stiže HelloWorld newsletter (koji je zanimljiviji od ovih dosadnih ali neophodnih GDPR saglasnosti). Takođe znam da se u svom nalogu mogu odjaviti u bilo kom trenutku.