image-slide2
Opšti IT

"ICT Hub" raspisao konkurs za novu generaciju IT preduzetnika

17.06.2015. | 1 min

Biznis inkubator za informacione i komunikacione tehnologije ICT Hub raspisao je konkurs za prijem novih članova, koji će biti otvoren do 12. jula.

Ovogodišnji konkurs, pod sloganom "A šta ti čekaš?", namenjen je svima koji imaju ideju iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, ali i želju da tu ideju realizuju kroz sopstveni biznis.

ICT Hub osnovan je početkom novembra 2014. godine u Beogradu i u njemu trenutno radi i stvara više od 40 tehnoloških preduzetnika, freelancera i programera, koji su već ostvarili zapažene poslovne uspehe, a mreža konstanto raste. Do sada je u ICT Hub-u održano više od 30 edukativnih radionica i predavanja o temama koje su od velikog značaja za ICT stručnjake i preduzetnike, a u različitim sadržajima tog biznis inkubatora je učestvovalo više od 1.000 ljudi. ICT Hub je do sada ostvario uspešnu saradnju sa više od 10 međunarodnih organizacija i kompanija, među kojima su "Unity", "Cisco", "Microsoft", "BizSpark network".

 

ICT Hub pored kompletne tehničke podrške, dobrog poslovnog okruženja i povoljnih uslova za realizaciju preduzetničkih IT ideja, svojim stanarima omogućava rad sa velikim brojem domaćih i stranih mentora, kao i iskusnih domaćih stručnjaka. Stanarima "ICT Hub"-a na raspolaganju je više od 30 mentora, među kojima su i mentori specijalno zaduženi za finansijsko i pravno savetovanje i podršku.

Novi polaznici ICT Hub-a, osim savremeno opremljenog prostora po uzoru na svetski uspešne kompanije, mogu očekivati i savršene uslove i mesto za rad, a pored kreativno uređenih kancelarija tu je i relax soba sa golf terenom.

Prijava na konkurs je jednostavna. Sve što je potrebno da zainteresovani IT preduzetnici urade je da popune online aplikaciju, koja se nalazi na sajtu.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)
Diplomirana novinarka, slučajno zalutala u IT vode. Danas vodi HelloWorld tim, a ćaskanje sa programerima joj i ponedeljak pretvori u praznik. U slobodno vreme ne sedi za kompjuterom. Barem ne uvek.

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška