Tamara Prodanović

Diplomirana novinarka, slučajno zalutala u IT vode. Danas vodi HelloWorld tim, a ćaskanje sa programerima joj i ponedeljak pretvori u praznik. U slobodno vreme ne sedi za kompjuterom. Barem ne uvek.

Briše li HelloWorld recenzije o poslodavcima?

5 min    6

Nedavno mi je jedan naš korisnik prokomentarisao sledeće: „Super je taj vaš IT Insajder, ali sam čuo da je o mom bivšem poslodavcu obrisano nekoliko recenzija jer su bile negativne“. Ovakvi komentari razgaraju opsesivnu potrebu u meni da evanđelistički branim ovaj servis u koji smo kolege i ja uložili 6 godina života. Potrudiću se da vam približim šta u našem timu znači imati čelične živce, održati integritet i biznis rezilijentnost. (više)

01.06.2021.

Zdravo svete, slavimo 6. rođendan!

5 min    2

Pre tačno godinu dana sam napisala ovaj tekst i sutradan bezbrižno otišla na godišnji odmor (gle slučajnosti, u Aziju). Iako sam bila gladna odmora, željno sam iščekivala da se vratim, kako bismo nastavili rad na predstojećem HelloWorld projektu. Nakon dve nedelje me je nešto mnogo veće od moje želje spustilo na zemlju (bukvalno) i promenilo planove. (više)

19.02.2021.

Unapredili smo pretragu oglasa za posao

1 min    0

HelloWorld trenutno broji 1145 prilika za zaposlenje. Svakodnevno se trudimo da ta brojka bude što veća, kako bismo ti olakšali put do zaposlenja. Kako bi nalaženje adekvatne radne pozicije bilo još lakše, unapredili smo pretragu oglasa – od sada možeš da pretražuješ oglase po ključnoj reči (tzv. full text search). (više)

28.12.2020.

Od sada je HelloWorld TVOJ sajt

2 min    0

Graditi i unapređivati sajt za zapošljavanje podrazumeva kontinuirano osluškivanje potreba korisnika i umeće kilometarskog hoda u korisničkim cipelama. Mi smo istrčali nekoliko IT maratona. (više)

25.08.2020.

Kolike su domaće IT plate? Muk.

3 min    25

Pre dve, tri godine sam IT-evcima postavila jednostavno pitanje u newsletteru: koje informacije u oglasima za posao vam fale? Nije me iznenadilo što je većina rekla da im nedostaje informacija o plati. Na sajtu HelloWorld svega 3% oglasa trenutno sadrži taj podatak. Zašto je raspon plate toliki tabu? (više)

08.07.2020.

[INTERVJU] Senior juniorima, od srca

10 min    12

U poslednje vreme javlja mi se sve više juniora, koji se teže zapošljavaju od iskusnijih im kolega. Pošto sam taj deo razumela, odlučih da se obratim drugoj strani - senioru, koji je programirao, mentorisao, zapošljavao. A bio je i junior nekada davno, gle čuda. (više)

13.05.2020.

Zdravo svete, slavimo 5. rođendan!

6 min    0

Da mi je neko pre pet godina rekao da ćemo opstati i postati najposećeniji sajt za zapošljavanje IT-evaca u Srbiji... poverovala bih mu i kladila bih se na njega. (više)

19.02.2020.

 1 2 3 4 5 6 Sledeća  Poslednja

Autori

SVI AUTORI
  • Uroš Jelić

  • Jovana Milosavljević

  • Bojana Ćirić

  • Tamara Dragićević

  • Ivan Kuzmanović

  • Nevena Savić

  • Tatjana Obadić

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška