IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Besplatna radionica web programiranja u Novom Sadu - Rails Girls 5

Dvodnevna Rails Girls radionica održaće se za vikend 19. i 20. novembra u prostorijama novosadskog Startit Centra. Tokom dvodnevne radionice imaćete priliku da se upoznate sa prvim koracima pravljenja web aplikacija. (više)

postavljeno: 03.11.2016

Treći AI meetup: Kako koristiti Python u mašinskom učenju?

Treći AI meetup u Startit Centru u Beogradu održaće se 10. novembra od 18č, a tema o kojoj će se pričati je Python u mašinskom učenju. (više)

postavljeno: 03.11.2016

Mesec JavaScripta u Inđiji — Uvod u React

Naučite kako da koristite ReactJS na predavanju kojim se otvara mesec JavaScripta, 3. novembra u Startit Centru Inđija, sa početkom u 19 časova. (više)
postavljeno: 01.11.2016

Prvi WordPress meetup u Zrenjaninu

WordPress zajednica u Zrenjaninu organizuje svoj prvi meetup, 9. novembra u amfiteatru Tehničkog fakulteta"Mihajlo Pupin", sa početkom u 18 časova.  (više)
postavljeno: 01.11.2016

Toptal - from a startup to a multimillion company

ICT Hub udružuje snage sa kompanijom Toptal i u okviru Toptal Road Trip Eastern Europe i #26 ICT Hub Meetup-a, tehnološkoj zajednici približavaju priču na koji način je Toptal prešao put od startapa do višemilionske globalno prisutne kompanije. (više)

postavljeno: 29.10.2016

Novembarski WordPress meetup

Na drugom od tri vezana WordPress meetupa, koji će se održati u sredu 2. novembra, sa početkom u 18 časova, imaćete priliku da čujete dva predavanja na teme pisanja CV-a i pristupačnosti Webu, ali i developersku priču Ratka Šolaje iz kompanije Toptal. (više)

postavljeno: 28.10.2016

Uvod u Meteor.js

U četvrtak 3. novembra u Startit Centru održaće se meetup namenjen svima koji su zainteresovani za Meteor.js. Čućete zašto je popularan, i kako najbolje početi sa razvojem u ovom frejmvorku. (više)

postavljeno: 27.10.2016

Laravel zajednica se ponovo okuplja u Startitu

Laravel zajednica okupiće se po treći put kako bi pričala o izazovima sa kojima se svakodnevno susreće. Meetup je najavljen za 31. oktobar sa početkom u 18 časova. (više)

postavljeno: 26.10.2016
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija