Blog

Blog je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

20.04.2021. ·
1 min

IT Čajanka – Juniori pitaju seniore

Dragi juniori i svi koji se tako osećate u nekoj od IT oblasti, u ponedeljak, 26. aprila organizujemo IT Čajanku gde ćete imati priliku da čujete “tajne zanata”. Čajanka se održava putem Zoom platforme sa početkom u 18h. (više)

19.04.2021. ·
1 min

SEETEST 2021 - jedna od najvećih testerskih konferencija u septembru u Beogradu

Organizacija SEETB i kompanija Quality House, kao organizatori SEETEST-a, jedne od najvećih testerskih konferencija, žele da vas pozovu na ovogodišnju 10. po redu SEETEST 2021 konferenciju. (više)

HelloWorld
0
16.04.2021. ·
1 min

3Lateral pomera granice industrije - MetaHuman Creator je online!

Novosadska kompanija 3Lateral, deo Epic Games-a, je početkom godine predstavila javnosti MetaHuman Creator – alat za kreiranje digitalnih ljudi u cloud-u, koji je sada dostupan za testiranje u okviru Early Access programa. (više)

HelloWorld
0
16.04.2021. ·
1 min

Čekaš pravu priliku? Potraži posao među 1400 oglasa na HelloWorld.rs

Na HelloWorl.rs trenutno je dostupno više od 1400 prilika za zapooslenje! Najveća ponuda poslova je u oblasti Programiranja, Sistemske administracije, Menadžmenta i QA. Poslodavci najviše traže kandidate sa iskustvom, pa je tako najveća ponuda za meriode i zatim seniore, a manja za juniore. Zato za početnike imamo poseban nedeljni presek oglasa za posao.   (više)

16.04.2021. ·
<1 min

The values we nurture

- Team work as essential value - Creativity - Persistence (više)

HelloWorld
0
16.04.2021. ·
1 min

What we do?

3Lateral develops innovative technologies that allow digitization of human appearance and motion at unprecedented level of realism. (više)

HelloWorld
0
16.04.2021. ·
1 min

Where we work?

3Lateral studio space is equipped to support flawless comfort for the team with its cozy interior, advanced IT and security infrastructure both for ambitious RnD activities and AAA production. (više)

HelloWorld
0
16.04.2021. ·
1 min

Saga supporting partner Hack#teen-a

AFA je u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija i Telenorom organizovala Hack#teen – hakaton za devojčice uzrasta od 11 do 14 godina. Naše koleginice Ana Dedović i Marijana Milićević bile su mentorke na hakatonu gde su zajedno sa devojčicama radile na kreiranju igrice. (više)

HelloWorld
0
16.04.2021. ·
2 min

Python kao alat za analizu podataka, stvaranje vizuelizacija i korišćenje algoritama mašinskog učenja

Miloš Bijanić održao dvodnevnu radionicu u okviru projekta FONup Podržali smo projekat FONup, u organizaciji FON-ovog centar za razvoj karijere, koji je namenjen svim studentima informacionih tehnologija, onima koji su radoznali i uvek voljni da čuju aktuelne teme iz IT oblasti. Naš kolega Miloš Bijanić održao radionice 7. i 8. decembra na Fakultetu organizacionih nauka, na temu “Python for Data Science”. (više)

HelloWorld
0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.