IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Geekstone Pub Talks + Radionica Crafting Code

Zmaj Jovina 28, Novi Sad
Godinu dana nakon osnivanja zajednice, iz Udruženja Geekstone najavljuju novi događaj, Inspirativni razgovori sa sjajnim programerima, Geekstone Pub Talks, koji će se održati 19. maja nakon radnog vremena. Biće edukativnog karaktera i fokusiraće se na aktuelne teme iz IT sveta. (više)
ZAVRŠENO

Konferencija GIS forum 2016, mesto susreta GIS stručnjaka

Bulevar Oslobođenja 56a, 11000 Beograd
U utorak, 17. maja, u hotelu „M“, udruženje GIS centar organizuje konferenciju GIS forum - mesto susreta GIS stručnjaka. Na konferenciji se može učestvovati kao slušalac, autor rada ili sponzor konfrencije. Specijalno, u okviru autorskih radova biće proglašen najbolji studentski autorski rad, a autori rada će biti nagrađeni sa 10.000 dinara. (više)
ZAVRŠENO

Nedelju dana do isteka prijava za besplatan seminar profesionalnih veština

Kraljice Marije 16, Beograd
Seminar ličnih i profesionalnih veština počinje 17. maja 2016. godine na Mašinskom fakultetu. Prijave su otvorene od 22. aprila do 11. maja 2016. godine za studente svih fakulteta Univerziteta u Beogradu. Seminar je organizovan uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. (više)
ZAVRŠENO

Besplatne radionice o planiranju karijere u IT-ju

Savska 5, Beograd
Kompanija Humanity nastavlja sa Knowledge Lab projektom, ovoga puta kroz besplatnu radionicu posvećenu planiranju karijere, sastavljanju biografije i najboljoj pripremi za intervju za posao u IT industriji. (više)
ZAVRŠENO

Startup Weekend Novi Sad 04

dr Zorana Đinđića 2, Novi Sad
Četvrti Startup Weekend u Novom Sadu će se se održati u periodu od 13. do 15. maja ove godine, u zgradi rektorata Univerziteta u Novom Sadu. Organizatori događaja su Poslovni inkubator Novi Sad, iDEA LAB i nStarter. (više)
ZAVRŠENO

Teenage Rails Girls Beograd

Savska 5, Beograd
Šta je zajedničko za srednjoškolke i web programiranje? Odgovor je Teenage Rails Girls Beograd.  (više)
ZAVRŠENO

Novosadski dani inženjera - EBEC Novi Sad

Trg Dositeja Obradovića 6, 21000 Novi Sad, Srbija
Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Novi Sad organizuje inženjersko takmičenje pod nazivom "EBEC - Novosadski dani inženjera". Takmičenje je od izuzetnog značaja za studente Univerziteta u Novom Sadu i održaće se od 24.03. do 27.03.2016. godine. (više)
ZAVRŠENO

Prva Agile Serbia konferencija u regionu

Glavna 32, Beograd
April 2016. je rezervisan za još jedan Agile Month, niz događaja posvećenih agilnom razvoju softvera, već prepoznatljiv u Srbiji i regionu. Ove godine, aprilski Agile Month će okupiti više od 300 predstavnika biznis i startup scene na Prvoj Agile Serbia Konferenciji, koja će se održati 23. aprila 2016, u Madlenianum-u, u Beogradu. (više)
ZAVRŠENO

Ruby susreti

Kapetan Mišina 6a, Beograd
Ovog proleća Spacevent želi da ponovo aktivira domaću Ruby zajednicu, koja iako mala, ima potencijal da uključivanjem novih ljudi postane jača i bolja. Prvi Ruby susret zakazan je za sredu, 20. aprila, u UK Parobrod, sa početkom u 19 časova. (više)
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška