IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Ruby.rs meetup

Svetozara Miletića 10, Novi Sad
U subotu, 21. novembra, u 11 časova, održaće se celodnevni Ruby.rs meetup, u prostorijama kompanije Rendered Text (Svetozara Miletića 10). (više)
ZAVRŠENO

Hakaton Niš

Elektronski fakultet, Niš
Po drugi put, Studentska organizacija SICEF, u saradnji sa Elektronskim fakultetom u Nišu, organizuje Hakaton 14. i 15. novembra. (više)
ZAVRŠENO

Geekstone meetup - Hypermedia-driven (REST) web APIs

Ulica dr Zorana Đinđića bb, Novi Sad
Sledeće Geekstone okupljanje, koje će se održati 12. novembra u 18 časova u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu, baviće se temom "Hypermedia-driven (REST) web APIs". (više)
ZAVRŠENO

DaFED#38

dr Zorana Đinđića, Novi Sad
DaFED predavanje, 38. po redu, održaće se u utorak, 3. novembra u 18 časova, u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (dr Zorana Đinđića bb). Predavanje će biti na temu Company culture. (više)
ZAVRŠENO

AGILE MONTH – specijalizovani treninzi o agilnom razvoju softvera

Jove Ilića 55, Beograd
Agile Month – Nov 2015”, kako je originalni naziv, podrazumeva svakodnevne treninge na teme agilnog razvoja softvera tokom meseca novembra tekuće godine. (više)
ZAVRŠENO

Payoneer forum posvećen frilenserima

Crowne Plaza Belgrade
Drugi po redu Payoneer forum održaće se 29. oktobra u 18 časova u hotelu Crowne Plaza Belgrade. Forum je posvećen developerima koji rade kao frilenseri i onima koji su zainteresovani za Payoneerove servise. (više)
ZAVRŠENO

Prvo okupljanje AWS User Group Serbia za ljubitelje Cloud Computing-a

Vojvođanskih brigada 28, Novi Sad
Prvo mesečno neformalno okupljanje AWS User Group Serbia održaće se 28. oktobra u 18 časova, u novosadskom Poslovnom inkubatoru (Vojvođanskih brigada 28). (više)
ZAVRŠENO

Poziv svim IT talentima za ICT Hub Startap program

Veljka Dugoševića 54, Beograd
Pozivamo sve zainteresovane IT talente, sa idejom za pokretanje sopstvenog biznisa, na konkurs za prijem druge generacije stanara, koji će biti otvoren do 1. novembra. (više)
ZAVRŠENO

Geekstone meetup

Univerzitet u Novom Sadu
Na sledećem Geekstone okupljanju 21. oktobra u 18h u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Zorana Đinđića bb), predavač Nenad Božić, software developer i co-founder Smartcat.io, će pričati o temi: "Functional testing RESTful applications - tools and techniques". (više)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška