IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

Zahuktavanje pred tehnološki uragan – zašto doći na INAT samit 2017?

Da li ste znali da iz svoje sobe možete zakoračiti na tropsko ostrvo, čuti galebove, osetiti sitan pesak pod nogama i uživati u prozirno-plavoj boji mora? Ne, nije u pitanju naučna fantastika, već virtuelna realnost. Ova tehnologija beleži toliko jak rast u industriji poslednjih godina da više od 75 % najvrednijih brendova sa Forbsove liste uveliko koristi prednosti VR-a. Nekada povezivana sa gejmingom, ova tehnologija sve veću primenu stiče i u zdravstvu, turizmu i trgovini. (više)
ZAVRŠENO

Payoneer Forum 2017.

Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd
U sredu 19. aprila sa početkom u 18:15 (registracija od 17:30) u hotelu Metropol Palace, održaće se Payoneer Forum. Forum je besplatan i posvećen je preduzetnicima, vlasnicima malih preduzeća i freelancer-ima. (više)
ZAVRŠENO

PHPSrbija Meetup #22

Braće Krsmanović 4, Beograd
Kao što ste navikli, svakog trećeg utorka u mesecu, a ovog meseca konkretno 18.04.2017. godine, PHP Srbija organizuje novi meetup u KC gradu. Molba organizatora je da na meetup dođete ranije, oko 17:30 časova i obavezno uradite RSVP jer će kao i uvek biti poklona! :) U nastavku teksta pročitajte teme aprilskog meetup-a. (više)
ZAVRŠENO

Cilim Tech - prva ICT konferencija u Pirotu

Omladinski Kulturni Centar, Pirot
Neformalna grupa "Kontrovers" organizuje prvu ICT konferencije u Pirotu - Cilim Tech, 8. aprila u prostorijama Omladinskog Kulturnog Centra u Pirotu. (više)
ZAVRŠENO

Technology ’n’ Trends konferencija

Aleksandra Medvedeva 14, Niš
Technology ’n’ Trends je trodnevna konferencija organizovana kao serija predavanja kroz koje bi kompanije učesnice, lideri modernih tehnologija, predstavile svoj način poslovanja i oblasti kojima se bave. (više)
ZAVRŠENO

Agile Serbia meet-up: Moja organizacija je jedinstvena!

Zepter Hotel, Terazije 10, Beograd
Stiže proleće – vreme je za nova poznanstva i druženja! Agile Serbia zajednica organizuje meet-up u Beogradu, 5. aprila. U susret majskom Agile Month-u i drugoj Agile Serbia Konferenciji, odlučili smo da se pozabavimo različitostima među kompanijama i kako te različitosti utiču na prihvatanje određenih praksi u vođenju projekata. (više)
ZAVRŠENO

7. #WPNiš meetup + radionica

Davidova 2a, Niš
Sedmi po redu #WPNiš meetup održaće se u sredu, 29. marta 2017. godine, sa početkom u 18:00h u Deli prostoru. Na meetup-u će govoriti iskusni WordPress developeri, pa je to prilika da se čuju korisni saveti i unapredi znanje u ovoj oblasti. (više)
ZAVRŠENO

"Hooked model" - Koja se tehnologija krije iza društvenih mreža?

Trg slobode, Zrenjanin
Da li ste nekada uhvatili sebe kako "trošite sate" na društvenim mrežama? Sledećeg petka, 24. marta će se održati predavanje o tehnologiji koja stoji iza društvenih mreža i šta nas to tera da ih opet iznova pretražujemo. (više)
ZAVRŠENO

KONTEH – Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi

Trg Dositeja Obradovića 6, Novi Sad
Studentska organizacija EESTEC LC Novi Sad, uz podršku Fakulteta tehničkih nauka, organizuje KONTEH Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi, po jedanaesti put na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu 22. i 23. marta 2017. godine. Sajam studentima i diplomcima tehničkih i tehnoloških fakulteta nudi mogućnost planiranja i razvoja karijere u kompanijama koje uspešno posluju u našoj zemlji. (više)
Prva  Prethodna 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška