Opšti IT

Njuškanje svake pore IT tržišta.
Gnezdo svih potrebnih podataka o tržištu, na jednom mestu.

Još jedan dosadan newsletter? Uuu, nije, ovaj je cool!

4 min    0

Kada na nekom sajtu naletite na sekciju u kojoj piše „prijavite se na mejling listu (newsletter)“, koliko nas je u tom trenutku pomislilo: “Uf, opet reklamno spamovanje inboxa”, “Šta će mi to, ne treba mi!”, “Ko ima strpljenja da čita to?”, i slične fraze? Takva reakcija je česta, jer se automatski sklapaju mejlovi putem određenih servisa. Šta ako bih vam rekao da postoji newsletter koji ne dosađuje sa svojim reklamnim ponudama i ostalim strategijama zbog kojih nam dođe da zavrljačimo komp kroz prozor, a opet održavaju kontakt sa svojim subscriberima? (više)

30.10.2020.

Održana „IT Čajanka vol4“

1 min    0

U četvrtak, 8. oktobra, održana je čuvena IT Čajanka po četvrti put, u okviru najvećeg online regionalnog sajma poslova. (više)

20.10.2020.

Sprint2DataScience kurs u 5 modula

4 min    2

InfostudHub i ove godine organizuje Sprint2DS kurs, ovoga puta u online formatu, putem ZOOM platforme, sa napomenom da predavanja neće biti snimljena unapred, već će se odvijati uživo, odnosno predavači će se uključivati na kurs u uživo terminu, isto kada i polaznici. (više)

30.09.2020.

Subotica će biti IT centar ovog dela Evrope

5 min    0

Avgust će biti mesec kad će švedska IT kompanija „Auxality“ proslaviti dve godine uspešnog poslovanja, a zahvaljujući viziji jednog od osnivača i direktora Džordža Salfeldta, ova firma ima svoje predstavništvo i u Subotici. Ušuškana kancelarija u strogom centru grada, u ulici Dimitrija Tucovića predstavlja samo prvi korak u realizaciji ideje našeg sagovornika da od Subotice napravi regionalni IT centar. (više)

16.09.2020.

Da li znate koja IT kompanija je zaista prva nastala u garaži?

4 min    1

Ne, nije Apple, ni Microsoft… nije ni Youtube. A ni Google. (više)

Da li si gejmer sa znanjem C++?

8 min    0

Ako je odgovor DA, nastavi da čitaš a mi ćemo prestati da koristimo caps lock jer smo sada privukli tvoju pažnju! (više)

17.07.2020.

BBQ Event

<1 min    0

One of our traditional events is certainly autumn BBQ teambuilding on Stražilovo, National Park Fruška Gora. (više)

03.07.2020.

Magic Six Values & Principles

1 min    0

TEAM SPIRIT We know that team is the most important and that working together brings us special quality. All colleagues in our company are members of our Team. Respect for colleagues, our diversity and fellowship are things that we value. (više)

03.07.2020.

 1 2 3 4 5 6 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška