Novosti sajta

Graditi i unapređivati sajt za zapošljavanje podrazumeva kontinuirano osluškivanje potreba korisnika i umeće kilometarskog hoda u korisničkim cipelama. Mi smo istrčali nekoliko IT maratona.

Blog Novosti sajta
25.10.2022. ·
2 min

Najveća internet kompanija u Srbiji menja ime u Inspira grupa

Internet kompanija Infostud grupa menja svoj naziv zbog jasnoće u poslovanju i daljeg jačanja šest biznisa u svom vlasništvu. Naš najveći biznis za zapošljavanje ostaje pod imenom Infostud. Osim promene krovnog brenda vlasnička struktura ostaje ista.

HelloWorld
1
06.04.2022. ·
1 min

Šta donose izmene na stranici za prijavu

Ako si redovan korisnik našeg sajta, sigurno znaš da se trudimo da proces traženja posla učinimo što jednostavnijim.  

07.02.2022. ·
<1 min

Mračna strana HelloWorld-a

Rešili smo ti pružimo još bolji korisnički doživljaj i da poštedimo tvoje oči dok čitaš blog tekstove, informacije o poslodavcima, kao i dok deliš svoje iskustvo o radu i sa intervjua.

09.11.2021. ·
3 min

HelloWorld, hvala ti za sve!

Tog jutra su mi ispadale stvari iz ruku, na intervju sam došla u muškoj, korpo-plavoj, nezgrapno ispeglanoj košulji i nisam znala ama baš ništa o IT industriji. Persirala sam svima oko sebe, oni su mi se smejali. U sebi sam mislila da je HelloWorld baš smešno ime za jedan sajt. Danas se jedva rastajem od njega.

26.10.2021. ·
6 min

HELLOWORLD – Stara duša, novo telo!

HelloWorld je ove godine proslavio svoj 6. rođendan, a uskoro će i 7. Da smo kenguri imali bismo već 60 godina! Pošto su to ozbiljne godine, vreme je da mudrost koju smo stekli iskoristimo za unapređenja i početak nove faze razvoja.

13.07.2021. ·
1 min

Želiš bolji posao? Više od 1300 oglasa za seniore i mediore čeka te na HelloWorld.rs!

Poslodavci su i dalje u potrazi sa iskusnim IT kandidatima, pa je tako skoro 1400 oglasa za senior i mediore na HelloWorld.rs! Ako ti je dosta projekata, tima, posla koji radiš i potrebna ti je promena - pogledaj ponudu u sledećim kategorijama.

02.07.2021. ·
2 min

Pretražuj plate po svojim kriterijumima

Da bi saznao kako se kreću plate za neku poziciju, potrebno ti je dosta vremena, detektivski šešir i beležnica. Šalu na stranu, zaista je potrebno uložiti vreme i napor da se do ovih informacija dođe - otvoriš x tabova, gledaš da li ti poslodavci imaju navedene plate za poziciju koja ti je interesantna, proveriš da li je senioritet ili grad poklapaju sa onim što je tebi potrebno... Pretražuješ, istražuješ, umoriš se i nisi siguran u zaključak koji si doneo. 

29.06.2021. ·
1 min

Tvoja prilika za bolji posao: Više od 1290 oglasa za seniore i mediore na HelloWorld.rs!

Od 1433 oglasa, koliko je trenutno dostupno na HelloWorld.rs, 1290 je namenjeno kandidatima sa višegodišnjim iskustvom! Najveća tražnja je za kandidatima u oblasti programiranja, sistemske administracije, menadžmenta, podrške i QA.

14.06.2021. ·
1 min

Želiš bolji posao? Više od 1200 oglasa za seniore i mediore čeka te na HelloWorld.rs!

Bilo da tražiš novi posao ili samo želiš da budeš u toku sa ponudom na IT tržištu rada, na HelloWorld.rs dostupno je više od 1200 poslova za iskusne IT kandidate. Seniori i mediori najveće šanse za zaposlenje imaju u oblasti programiranja, sistemske administracije i menadžmenta.