Novosti sajta

Sajt čije boje ponosno branimo težak je oko 1.5 milion linija koda, a tako je lagan za korišćenje. Graditi i unapređivati sajt za zapošljavanje podrazumeva kontinuirano osluškivanje potreba korisnika i umeće kilometarskog hoda u korisničkim cipelama. Mi smo istrčali nekoliko IT maratona.

Želiš bolji posao? Više od 1300 oglasa za seniore i mediore čeka te na HelloWorld.rs!

1 min    0

Poslodavci su i dalje u potrazi sa iskusnim IT kandidatima, pa je tako skoro 1400 oglasa za senior i mediore na HelloWorld.rs! Ako ti je dosta projekata, tima, posla koji radiš i potrebna ti je promena - pogledaj ponudu u sledećim kategorijama. (više)

Pretražuj plate po svojim kriterijumima

2 min    1

Da bi saznao kako se kreću plate za neku poziciju, potrebno ti je dosta vremena, detektivski šešir i beležnica. Šalu na stranu, zaista je potrebno uložiti vreme i napor da se do ovih informacija dođe - otvoriš x tabova, gledaš da li ti poslodavci imaju navedene plate za poziciju koja ti je interesantna, proveriš da li je senioritet ili grad poklapaju sa onim što je tebi potrebno... Pretražuješ, istražuješ, umoriš se i nisi siguran u zaključak koji si doneo.  (više)

Tvoja prilika za bolji posao: Više od 1290 oglasa za seniore i mediore na HelloWorld.rs!

1 min    0

Od 1433 oglasa, koliko je trenutno dostupno na HelloWorld.rs, 1290 je namenjeno kandidatima sa višegodišnjim iskustvom! Najveća tražnja je za kandidatima u oblasti programiranja, sistemske administracije, menadžmenta, podrške i QA. (više)

Želiš bolji posao? Više od 1200 oglasa za seniore i mediore čeka te na HelloWorld.rs!

1 min    2

Bilo da tražiš novi posao ili samo želiš da budeš u toku sa ponudom na IT tržištu rada, na HelloWorld.rs dostupno je više od 1200 poslova za iskusne IT kandidate. Seniori i mediori najveće šanse za zaposlenje imaju u oblasti programiranja, sistemske administracije i menadžmenta.  (više)

Evo prilike da promeniš posao: Više od 1200 oglasa za seniore i mediore

1 min    0

Bilo da aktivno tražiš posao ili su leptirići u stomaku odavno prestali da rade kada pomisliš na projekat, zadatke i ekipu koja te čeka na poslu, pa želiš da vidiš šta se traži na tržištu - na HelloWorld.rs ćeš pronaći pregršt prilika. Više od 1200 poslova čeka mediore i seniore! (više)

Pronađi bolji posao: 1271 oglas čeka seniore i mediore na HelloWorld.rs

1 min    0

Ukoliko te trenutni posao više ne ispunjava ili samo želiš da budeš u toku sa ponudom na IT tržištu, pogledaj koje smo oglase izdvojili u kategorijama sa najvećim brojem poslova za mediore i seniore. (više)

21.05.2021.

Ovo je tvoj trenutak: više od 1200 oglasa za seniore i mediore na HelloWorld.rs

1 min    0

Sajt HelloWorld.rs trenutno nudi blizu 1400 prilika za zaposlenje IT kandidata u različitim oblastima. Najveće šanse za zaposlenje imaju kandidati sa višegodišnjim iskustvom I to u oblasti programiranja, menadžmenta I sistemske administracije. Za mediore je dostupno više od 800 radnih mesta, dok je za seniore više od 410 prilika.    (više)

Više od 1100 prilika čeka iskusne IT kandidate na HelloWorld.rs!

1 min    0

 Više od 1300 oglasa za posao je trenutno dostupno na HelloWorld.rs! Skoro 90% oglasa je nemenjeno kandidatima sa višegodišnjim iskustvom u različitim tehnologijama. Poslodavci najviše traže mediore – 775 oglasa, dok je za seniore dostupno nešto više od 400 prilika za zaposlenje.   (više)

 1 2 3 Sledeća 
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška