CxO brief

Kako je raditi u IT kompanijama, šta nude, a šta očekuju diskutujemo u formi kratkih video intervjua sa predstavnicima IT firmi koje posluju u Srbiji.

Blog CxO brief
27.09.2023. ·
<1 min

IT kompanije iz prve ruke: Đorđe Simić, Syrmia

Kako je raditi u IT kompanijama, šta nude, a šta očekuju pričaćemo u formi kratkih video intervjua sa predstavnicima IT firmi koje posluju u Srbiji. Naš novi gost je Đorđe Simić, Director of Operations, Syrmia. Đorđe je podelio sa nama da Syrmia vrednuje mlade ljude i pruža im šansu da se već na završnim godinama fakulteta oprobaju u realnim projektima, uz odgovarajućeg mentora. Takođe, nam je otkrio da su ključ njihovog uspeha zaposleni, koji imaju isti sistem vrednosti i timski duh. Detalje intervjua možete pogledati u videu ispod.

HelloWorld
0
25.08.2023. ·
1 min

IT Kompanije iz Prve Ruke: Olja Gaković, sa.global

Kako je raditi u IT kompanijama, šta nude, a šta očekuju pričaćemo u formi kratkih video intervjua sa predstavnicima IT firmi koje posluju u Srbiji. Naša nova gošća je Olja Gaković, Country Manager sa.global. U susretu sa nama, Olja je na inspirativan način ispričala kakvo je poslovanje sa.global-a, kao jednog istaknutog Microsoft partnera. Ono što je podelila s nama je da sa.global kao pionir na  jedinstveni način ostvaruje poslovnu prisutnost na svim kontinentima sveta! Takođe, nam je otkrila koliko ljudi zapošljavaju u Srbiji, ističući karakteristike i kvalifikacije koje cene kod potencijalnih novih članova tima. Ispričala nam je i o važnosti odgovarajuće vrste edukacije za pozicije u sa.global-u, pružajući nam jasnu sliku o očekivanjima i standardima. Detalje intervjua možete pogledati u videu ispod. &nbsp;

HelloWorld
0
29.05.2023. ·
1 min

IT kompanije iz prve ruke: Mirjana Kolarov, Levi9

Kako je raditi u IT kompanijama, šta nude, a šta očekuju pričaćemo u formi kratkih video intervjua sa predstavnicima IT firmi koje posluju u Srbiji. Naša nova gošća je Mirjana Kolarov, Delivery Director u Levi9. Mirjana je sa nama podelila koje su to ključne tehnologije u kojima rade, iz kojih industrija dolaze klijenti i koji su im projekti u fokusu. Pored toga objasnila je kakav odnos ima Levi9 sa kolegama, koliko je važan timski rad, koje resurse zaposlenima pružaju za učenje, ali i šta očekuju od kandidata koji žele da se zaposle kod njih. Detalje intervjua možete pogledati u videu ispod.

HelloWorld
0
17.03.2023. ·
1 min

IT Kompanije iz Prve Ruke: Ivan Kun, CREATEQ

Kako je raditi u IT kompanijama, šta nude, a šta očekuju pričaćemo u formi kratkih video intervjua sa predstavnicima IT firmi koje posluju u Srbiji. Naš sledeći gost je Ivan Kun, General Manager kompanije CREATEQ. Ivan je započeo intervju govoreći o tome kako je došlo do rebrendiranja kampanije, objasnio je kako funkcioniše struktura u firmi, koje su prednosti i mane. Otkrio je i kako izgleda rad sa preko 200 tehnologija, kao i u kojim industrijama se nalaze ključni klijenti. Za kraj predstavio je kako teče proces regrutacije, koje su ključne osobine koje kandidati treba da poseduju, ali i šta je najveći izazov sa kojima se budući zaposleni susreću prilikom dolaska u kompaniju. Detalje intervjua možete pogledati u videu ispod. 

HelloWorld
0
10.01.2023. ·
1 min

IT kompanije iz prve ruke: Jelena Petrović, TX services

Kako je raditi u IT kompanijama, šta nude, a šta očekuju pričaćemo u formi kratkih video intervjua sa predstavnicima IT firmi koje posluju u Srbiji.

Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.