Blog Autori Milena Petrović Bojković
Milena Petrović Bojković

Milena Petrović Bojković

2

Milena Petrović Bojković, diplomirani filolog za srpski jezik koji već dugo živi u svetu digitalnog marketinga. Izabrala je da se bavi kopirajtingom i kreiranjem sadržaja za online nastup iz jasnih razloga: voli to da radi, dobro joj ide i stalno uči nešto novo. Na sajtovima krojacevaskola.com, uzkafu.rs i slovci.rs možete pročitati neke njene tekstove. Sve ostalo, što je godinama pisala, nalazi se na sajtovima, društvenim mrežama i promotivnom materijalu dosadašnjih klijenata. Među online kursevima Krojačeve škole možete slušati i njene, a biće ih još - o kreiranju sadržaja i nastupu na društvenim mrežama.

Svi tekstovi autora

06.12.2019. ·
2 min

Istine i zablude o osnivanju preduzetničke firme

Da li već dugo razmišljaš o pokretanju sopstvenog posla? Imaš dobru ideju, shvataš da je možeš ostvariti i da će biti uspešna. Slušaš priče o tome kako su drugi postali ono što i ti želiš da budeš - svoji na svome, preduzetnici koji sami krče put i to im dobro ide. (više)

05.09.2019. ·
3 min

Spremi sam svoj nastup - napiši odličan CV i zablistaj u prvim sekundama!

Najnoviji online kurs Krojačeve škole TOP CV za kratko vreme je postao najtraženiji. Reč je o kursu za pisanje CV-ja i motivacionog pisma na engleskom jeziku. (više)