IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Agile Humans Lean Coffee Meetup #16

Naredni redovni meetup održaće se u četvrtak 7. novembra, sa početkom u 18:30 časova, u Startit Centru u Beogradu. (više)

postavljeno: 01.11.2019

Optimizacija veb aplikacija: Đavo se krije u detaljima

Događaj će biti održan u četvrtak, 7. novembra, od 18 časova u Startit Centru Novi Sad. (više)

postavljeno: 01.11.2019

Wonderland AI Summit stiže u Beograd

U petak, 8. novembra 2019. godine, beogradski Madlenianum će biti domaćin Wonderland AI (Artificial Intelligence) Summit-a, najvećeg događaja u jugoističnoj Evropi posvećenog veštačkoj inteligenciji. Tom prilikom će se u srpskoj prestonici okupiti svetski stručnjaci iz ove sfere, a najzvučnija imena stižu iz prestižnih kompanija - najvećih giganata 21. veka. (više)

postavljeno: 31.10.2019

Projekat Brand New Engineers

Pozivamo buduće inženjere da nam se pridruže na projektu “Brand New Engineers —Od integrala do inženjera”, koji organizuje Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek Lokalni komitet Beograd (EESTEC). Projekat ove godine proslavlja svoj deseti rođendan. (više)

postavljeno: 28.10.2019

Hakaton za srednjoškolce

Udruženje studenata informatike FONIS po drugi put organizuje projekat Hakaton za srednjoškolce koji je osmišljen tako da učenike srednjih škola podstakne da se upuste u svet informacionih tehnologija i pruži im početno znanje o programskoj logici, jezicima i pisanju programskih kodova. (više)

postavljeno: 28.10.2019

Leadership u kompleksnom okruženju razvoja softvera

Meetup na temu Leadership u kompleksnom okruženju razvoja softvera će se održati 6. novembra u 18 časova u Startit Centru u Beogradu. (više)

postavljeno: 25.10.2019

Odgovornost i poverenje u dizajnu

Meetup IxDA zajednice će biti održan u četvrtak, 24. oktobra, sa početkom u 19 časova u Startit Centru Beograd. (više)

postavljeno: 24.10.2019

Sprint2DataScience kurs u 3 modula

Ove godine nastavlja se sa kursom za Data Science – Sprint2DS, u 3 modula, koja će se održati tokom 4 vikenda u novembru i decembru. Ovaj put, kurs je modularan i možete izabrati samo osnove, kao i posebno module ukoliko imate dovoljno znanja. (više)

postavljeno: 23.10.2019
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija