Blog

Blog je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

CODEstantine Meetups - događaji za iskusne programere

1 min    0

Događaji za programere iz Niša za ceo svet (više)

07.05.2021.

Više od 1100 prilika čeka iskusne IT kandidate na HelloWorld.rs!

1 min    0

 Više od 1300 oglasa za posao je trenutno dostupno na HelloWorld.rs! Skoro 90% oglasa je nemenjeno kandidatima sa višegodišnjim iskustvom u različitim tehnologijama. Poslodavci najviše traže mediore – 775 oglasa, dok je za seniore dostupno nešto više od 400 prilika za zaposlenje.   (više)

Tehnologije budućnosti već su tu

2 min    0

Svi smo postali svesni činjenice da nove tehnologije igraju veliku ulogu u našem svakodnevnom životu. S tim u vezi, tehnologije koje su se nedavno pojavile na tržištu znatno su uticale na razvoj softvera koliko i DevOps.  DevOps je sazreo u tehnološkom smislu i postao pravi mejnstrim ali ujedno teži ka tome da bude zamenjen novim tehnologijama koje su u stanju da promene svet. Ovo su samo neki od primera koji bliže objašnjavaju novonastalu tehnologiju.  (više)

Open IT - studentska IT konferencija

1 min    0

Petnaesta po redu "Open IT" konferencija održaće se 15. i 16. maja na platformi 360 Connect. Teme su: IT trendovi, IT projektni menadžment, Cloud tehnologije, veštačka inteligencija i mašinsko učenje, biznis tehnologije, kao i game development. Tema konferencije je "Budi anomalija". (više)

05.05.2021.

Studenti na misiji očuvanja običaja

1 min    0

Prošle godine, dolazak uskršnjih praznika  slutio je praznik bez porodičnog okupljanja i druženja. Međutim, organizacija studenata We are the FUTURE of IT sa novosadskog Fakulteta tehničkih nauka i kompanija Crystal Pigeon pronašli su način da održe duh zajedništva. (više)

29.04.2021.

Više od 1200 prilika za iskusne IT kandidate na HelloWorld.rs: Mediori i seniori traženiji nego ikad

1 min    0

Od blizu 1400 oglasa za posao na sajtu HelloWorld.rs, 1200 je namenjeno kandidatima sa višegodišnjim radnim iskustvom. Poslodavci su u potrazi sa iskusnim kandidatima, pa tako seniore i mediore najveća ponuda očekuje u oblasti Programiranja, Menadžmenta, Sistemske administracije i QA.  (više)

Šta zapravo radi DevOps?

5 min    4

Na ovo pitanje još niko nije našao precizan odgovor, i stalno se dešava da na mrežama ili u razgovorima dođe do konflikta kada se postavi ovo pitanje - jer DevOps je mitsko biće sa hiljadu ruku i obaveza i nikako da se definiše šta treba, šta ne treba, i šta zapravo radi jedan čovek na toj poziciji. (više)

AXA i Microsoft udružuju snage u izgradnji digitalne zdravstvene platforme

2 min    0

Evropski gigant osiguranja AXA najavio je da pokreće digitalnu zdravstvenu platformu u partnerstvu sa Microsoftom. (više)

 1 2 3 4 5 6 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška