Blog

Blog je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Šta je sve potrebno za rad u srpskom timu jednog od najuspešnijih startapa u SAD?

4 min    0

Svaki IT menadžer će vam sigurno reći da velike reči i savršeno ispeglane prijave ne moraju nužno da znače da je osoba koja ih je napisala idealan kandidat. (više)

Uroš Jelić

24.09.2021.

Cena mentalnog zdravlja u IT-u: Kolege, ne čekajte da zaškripi da biste tražili pomoć!

6 min    1

Vebinar “Koja je cena mentalnog zdravlja zaposlenih u IT-ju”, održan je 22. septembra u organizaciji najposećenijeg sajta za zapošljavanje IT kandidata - Helloworld.rs, a sa ciljem da se skrene pažnja na značaj očuvanja mentalnog zdravlja. (više)

Koristimo najsavremenije alate i opremu za čiju primenu se konstantno obučavamo

2 min    0

„Team lead mora da ima potrebna tehnička znanja iz oblasti za koju je zadužen, mora da brine o razvoju kompetencija svojih ljudi, kao i da ima sposobnost da održava dobru atmosferu tokom rada na projektu.“ (više)

24.09.2021.

People of Devtech Q&A: Sasa Cegar, Solution Architect & Cloud Consultant

2 min    0

Sasa has 16 years of experience in Cloud and Mobile industry and has been with Devtech for 8 years as a Solution Architect and Cloud Consultant. (više)

22.09.2021.

Najbolje strategije za aktivaciju aplikacija u 2021.

5 min    0

Moderni standardi za razvoj softvera i potreba za sve boljim korisničkim iskustvom zahtevaju konstantan oprez i budnost developera, kao i redovno apdejtovanje projekta. Aktivacija i integracija sada su kontinuiran proces jer je ponekada potrebno svakodnevno reagovanje i slanje apdejta.  (više)

Uroš Jelić

21.09.2021.

5 dobrih i 5 loših strana programerskog posla

8 min    0

Ranije su mnogi na programiranje gledali kao na neku "uzvišenu moć čoveka" koju ima nad kompom, a koja je dostupna samo ekstremno inteligentnim ljudima, koji su zakucani u podrumima gde šamaraju po tastaturi. Dakle, čudan hobi za štrebere koji petljaju na kompovima, danas postaje jedan od prvih pravaca u odabiru karijere, postaje zanimljiv mlađoj populaciji, a stariji naraštaji počinju da uviđaju prednosti što im deca ili unuci poznaju računarske tehnologije.  (više)

Meet Wonderland AI: An ecosystem of 5 organizations that impacts the future of AI

6 min    0

Apart from the future full of potential, every startup has its background story that sets higher goals to the company’s path. Anari AI’s story started 5 years ago, within a community symbolically named – Wonderland AI. (više)

20.09.2021.

How does 3D Point Cloud create the future of authentic gaming experience?

5 min    0

Key points: With a value that exceeds $300 billion, the gaming industry represents the largest entertainment moneymaker. 3D point cloud technology brings the revolution into gaming by providing highly detailed 3D models visible on the screen as an authentic part of reality. Tech Jury states that 48% of gaming studios work on VR/AR games, where 3D point technology has an important role in providing the best gaming experience. The market needs faster, cheaper and even more precise processing of 3D point clouds. How attainable is it at the moment? (više)

20.09.2021.

 1 2 3 4 5 6 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška