Blog Autori Sandra Prvulović
Sandra Prvulović

Sandra Prvulović

3

Sandra je ekspert u IT regrutaciji, organizacionom razvoju i menadžmentu ljudskih resursa. Posebno zainteresovana za kreiranje HR brenda u softverskoj industriji. Slobodno vreme provodi u prirodi sa porodicom.

Svi tekstovi autora

11.12.2015. ·
3 min

Umesto novogodišnje čestitke

Još samo malo i ulazimo u novu 2016. godinu!  Sa novim ambicijama, novim željama, novim ciljevima i novim planovima. Kraj godine je idealno vreme za analizu svoje karijere, za učenje na svojim greškama i za korak napred. Ako čovek sebe posmatra kao osobu koja ima slobodnu volju i mogućnost da pravi izbore, onda je svaki dan prilika da se učini ono što smatramo da je dobro i vredno  za nas. (više)

03.09.2015. ·
2 min

Da li je tvoja plata konkurentna?

Nekada davno, mislim da sam tada još bila student,  negde sam pročitala – sve što se dogodi jedanput možda se nikada više neće ponoviti. Ali sve što se dogodi dvaput, sigurno će se dogoditi i treći put. Pogađate da ću vam ispričati šta se nama desilo više od dva puta. Desilo se to da je kandidat prihvatio ponudu posla kod novog poslodavca i posle izlaznog intervjua u svojoj kompaniji dobio iste uslove i odustao od promene posla. (više)

22.07.2015. ·
3 min

Da li srpsko IT tržište odbija domaće programere?

Razmišljajući koju temu ovom prilikom da izaberem, prelistavajući IT kolumnu, pročitala sam tekst  Kako da zaposlite senior programera?  i pomislila sam da bi bilo vrlo korisno da i mi podelimo detalje istraživanja: ,,Saznajte kako je raditi u IT industriji u Srbiji - 2014“. (više)