25.09.2024. ·
2 min

Infostud i Krojačeva škola – unapredi svoje veštine i ubrzaj karijerni napredak!

HelloWorld
0
Infostud i Krojačeva škola – unapredi svoje veštine i ubrzaj karijerni napredak!

Infostud i Krojačeva škola udružili su snage kako bi ti pružili još veću podršku u razvoju tvoje karijere! Kao novi većinski vlasnik Krojačeve škole, Infostud, čiji je deo i HelloWorld ti je sada omogućio direktan pristup vrhunskim edukativnim kursevima koji će ti pomoći da razviješ ključne veštine i dodatno unaprediš svoj profesionalni profil. 

Zašto je važno ulagati u svoje veštine? 

U IT industriji, gde se tehnologije i trendovi stalno menjaju, stalno usavršavanje je ključ za ostanak u vrhu. Fleksibilni i moderni kursevi Krojačeve škole omogućavaju ti da brzo i efikasno nadogradiš svoja znanja u oblastima kao što su lični razvoj, komunikacija, programiranje, dizajn i sl. Bez obzira da li želiš da osvežiš veštine koje već koristiš ili planiraš da se usmeriš na nove tehnologije, Krojačeva škola nudi ti alate i resurse koji će ti pomoći da ostaneš konkurentan. 

Šta ti donosi partnerstvo Infostuda i Krojačeve škole? 

Spajanjem sa Infostudom, Krojačeva škola postaje još snažniji resurs za IT profesionalce. Naš cilj nije samo da ti pomognemo da pronađeš nove prilike za posao, već i da ti omogućimo da stekneš napredne veštine koje će te izdvojiti na tržištu. Kroz ovu saradnju, ti dobijaš alat koji kombinuje učenje sa direktnim uticajem za dalji razvoj karijere – sve na jednom mestu. 

Povodom ove saradnje, obezbedili smo ti 50% popusta na godišnju pretplatu na sve kurseve Krojačeve škole do kraja oktobra! Naznačite promo kod: SPOJ. Ovo je idealna prilika da uložiš u svoje znanje i osiguraš da ostaneš u toku sa najnovijim tehnologijama i industrijskim praksama. 

Šta dobijaš? 

Krojačeva škola je sinonim za kvalitetnu edukaciju, a sada, kao deo Infostuda, donosi ti inovativnija rešenja koja ti omogućavaju da spojiš učenje i karijerni napredak. Razvijaćemo personalizovane preporuke za kurseve i poslove prilagođene tvojim veštinama i profesionalnim ciljevima, kako bismo ti pomogli da brže napreduješ u karijeri. 

U IT industriji, kontinuirani razvoj nije opcija – to je imperativ. Zajedno, Infostud i Krojačeva škola pružaju ti sve što je potrebno da izgradiš i unaprediš karijeru na način koji odgovara tvojim ambicijama. 

Pogledaj ponudu kurseva, iskoristi 50% popusta do kraja oktobra, uz promo kod SPOJ, i unapredi svoju karijeru kroz vrhunske edukativne sadržaje i alate! 

 

Oceni tekst

5
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga