IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Ruby.rs meetup

U subotu, 21. novembra, u 11 časova, održaće se celodnevni Ruby.rs meetup, u prostorijama kompanije Rendered Text (Svetozara Miletića 10). (više)

postavljeno: 10.11.2015

Rails Girls Novi Sad 3

Do sada su u Novom Sadu održane dve Rails Girls radionice, a 5. i 6. decembra ove fantastične devojke, usled ogromnog interesovanja, organizuju i treću. Radionica će se održati u Coworking prostoru Pionirska (Pionirska 4, Novi Sad) i prostorijama kompanije Rendered Text (Svetozara Miletića 10). (više)

postavljeno: 10.11.2015

Aktuelni oglasi – PHP, Android, Java i drugi

Još jedna radna nedelja je pred nama, možda je sada pravo vreme za nove odluke. Mnoge IT kompanije traže nove članove svojih timova, a više o radu u tim kompanijama možete da pročitate i na našem novom servisu – IT Insajderu. (više)

postavljeno: 09.11.2015

Geekstone meetup - Hypermedia-driven (REST) web APIs

Sledeće Geekstone okupljanje, koje će se održati 12. novembra u 18 časova u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu, baviće se temom "Hypermedia-driven (REST) web APIs". (više)

postavljeno: 04.11.2015

Nordeus Hackathon

Već petu godinu za redom kompanija Nordeus organizuje takmičenje u razvoju video igara – Nordeus Hackathon, najveći game jam u ovom delu Evrope. Takmičenje će se održati 12. decembra u prostorijama Nordeusa u Beogradu (Bulevar Mihajla Pupina 165v). (više)

postavljeno: 04.11.2015

Zašto su IT kompanije koje primenjuju Lean najbolje?

Najznačajnije svetske kompanije u IT sektoru su odavno prepoznale potrebu i počele sa primenom Lean metoda. Kompanije poput Google-a i Facebook-a na odličan način prikazuju Lean kulturu, primenu i rezultate. (više)

postavljeno: 03.11.2015

DaFED#38

DaFED predavanje, 38. po redu, održaće se u utorak, 3. novembra u 18 časova, u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (dr Zorana Đinđića bb). Predavanje će biti na temu Company culture. (više)

postavljeno: 29.10.2015

Voxxed Days Belgrade rekapitulacija

Početkom oktobra je održan Voxxed Days Belgrade, prva Devoxx konferencija na Balkanu. Ovaj događaj okupio je profesionalce iz IT industrije - preduzetnike, programere, pripadnike startap zajednice, kao i sve zaljubljenike u nove tehnologije. Kvalitetna predavanja održana na Voxxed konferenciji uvrstila su Srbiju na mapu najvećih evropskih IT dešavanja. (više)

postavljeno: 29.10.2015
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija