IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Automacija procesa putem robota

U Startit Centru Zrenjanin će se 6. marta, sa početkom u 18h održati meetup na kom će prisutni imati priliku da se upoznaju sa RPA tehnologijom uz pomoć koje se automatizuju procesi.  (više)

postavljeno: 27.02.2020

Počinju prijave za HACKTIVATE – prvi hakaton u duvanskoj industriji u Srbiji!

Beograd - Kompanija Filip Moris i Centar za tehnološko preduzetništvo i inovacije ICT Hub organizuju HACKTIVATE, prvi hakaton u duvanskoj industriji u Srbiji, gde će učesnici u roku od 48 sati kreirati inovativna rešenja koja podržavaju Filip Moris na putu ka transformaciji poslovanja. HACKTIVATE će se održati od 13. do 15. marta 2020. godine u ICT Hub-u. (više)

postavljeno: 26.02.2020

Uvod u mašinsko učenje i Scikit-Learn

U Startit Centru Beograd, 22. marta sa početkom u 10h održaće se radionica: Uvod u mašinsko učenje i Scikit-Learn. (više)

postavljeno: 26.02.2020

Azure vs. AWS | back to back

U Poslovnom inkubatoru Novi Sad će se 4. marta sa početkom u 18h održati predavanje na temu: Azure vs. AWS - How to leverage public cloud for modern scalable applications. (više)

postavljeno: 26.02.2020

Napravite sajt, naučite Drupal

Prva Drupal radionica biće održana 29. februara od 10h  u  Startit Centru Novi Sad i na njoj  će biti pokazano kako da se jednostvano napravi Drupal sajt, bez nepotrebnih komplikacija i stručnog žargona. (više)

postavljeno: 25.02.2020

„FON Hakaton“

Već sedmu godinu za redom FONIS organizuje svoj najveći projekat - „FON Hakaton“. Ovaj projekat se bazira na takmičenju u programiranju u kojem takmičari osmišljavaju inovacije. (više)

postavljeno: 25.02.2020

Da je IT-jevac biti lako, to bi mogao biti svako

Koliko puta ste čuli: Postani programer za samo godinu dana! Želiš li da radiš u najplaćenijoj branši u Srbiji? Postani odlično plaćeni IT stručnjak! (više)

postavljeno: 25.02.2020

Naučimo R kroz Flexdashboards

U Startit Centru Beograd će se sa početkom u 18h održati meetup na temu: Glavne odlike R-a kroz pravljenje dashboard-a. (više)

postavljeno: 24.02.2020
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija