O kompaniji
24
Iskustva
8
Plate
Poslovi
Blue Grid d.o.o. logo

Blue Grid d.o.o.

4.2 51-100

Iskustva

4.2 83%

Menadžment kompanije

4

Beneficije

3.7

Balans karijera-privatni život

4.5

Timska atmosfera

4.5

Zadovoljstvo projektima

4

Mogućnost napredovanja

3.8
Arhiva | Intervju
29.08.2021
Negativno iskustvo

QA Tester

Bez ponude za posao

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Konkurisao sam za navedenu poziciju. Zvali su me na razgovor koji je obavljen sa HR menadžerom, i ostalim članovima DEV tima. Rečeno mi je da ću dobiti informaciju za neke dve, tri nedelje i više se nisu ni javili što je vrlo neozbiljno. Tako da ostavlja loš utisak o navedenoj kompaniji. Džabe sav taj marketing, kada nemate ozbiljan odnos prema kandidatima i potencijalnim zaposlenima u firmi
Korisno? 5
Arhiva | Intervju
20.07.2021
Pozitivno iskustvo

Support Engineer

Odbio/la ponudu

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Aplicirao sam na nekoliko oglasa unazad dok me nisu kontaktirali za otvorenu poziciju Support Engineer-a. Pohvalio bih rad devojke iz HR tima koja me je u više navrata obaveštavala i slala oglase za različite pozicije dok nisam prihvatio poziv za poziciju koja mi je odgovarala. Razgovor sam imao sa drugom predstavnicom iz istog tima. Predstavila mi je ukratko samu poziciju i taksativno smo prošli uslove iz oglasa. Pozicija zapravo predstavlja outsorcing projekat za SecurityTrails klijenta i uključuje rad u dve smene (druga smena je od 14.00 do 22.00). Nisam prihvatio poziciju jer je glavni uslov bio rad u dve smene što mi nije odgovaralo. Iako sam odbio dalji tok selekcije, iskoristio bih priliku da još jednom istaknem devojku iz HR tima ove kompanije. Velika pohvala na njenoj profesionalnosti i angažovanosti da pomogne pre nego što je razgovor i zakazan. Isto tako, omogućila mi je da se preko LinkedIn-a povežem sa nekolicinom ljudi iz njihovog HR tima tako da smo se dogovorili da ostanemo u kontaktu. Na osnovu svojih prethodnih iskustava, mogu reći da je HR tim ove firme prilično ažuran i uvek će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku što je mnogo važno u današnjim poslovnim okvirima.
Korisno? 2
Arhiva | Intervju
14.01.2021
Pozitivno iskustvo

Dev Support Engineer

Bez ponude za posao

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

HR me je kontaktirao jako brzo nakon prijave, odradili smo kraći telefonski razgovor - malo pričali o iskustvu, tehnologijama kojim baratam, ali i o radnom mestu i šta mogu da očekujem od njih. Jako prijatan razgovor i sve pohvale za momka sa kojim sa razgovarao, već posle 2 minuta je sve imalo krajnje prijateljski ton. Par dana kasnije smo imali drugi krug razgovora putem video poziva gde sam razgovarao sa momkom iz HR-a i sa predstavnikom dev tima, gde smo ponovo pričali o mom iskustvu, odradili kratak razgovor na engleskom i manji test - par pitanja o scriptingu, standardima, protokolima itd., nakon čega mi je rečeno da će mi se javiti za dalje.
Korisno? 3
Arhiva | Intervju
05.12.2019
Pozitivno iskustvo

Solutions Engineer

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Inicijalni intervju je lokalan i dosta opušten. Više je neko međusobno upoznavanje. Zatim su sledila 2-3 kruga razgovora sa kolegama iz inostranstva od kojih je jedan bio tehničke prirode. Svaki od krugova je bio u rasponu od 7 dana u proseku.
Korisno? 18