25.10.2018. ·
1 min

Soft Skills Academy – You can’t download everything

HelloWorld
0
Soft Skills Academy – You can’t download everything

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, lokalni komitet Novi Sad (EESTEC LC Novi Sad), želeći da studentima Univerziteta u Novom Sadu omogući usavršavanje ličnih i profesionalnih veština važnih za razvoj karijere, organizuje po peti put seminar Soft Skills Academy.

Ovaj projekat će se održati 24-25. novembra i 1-2. decembra 2018. godine, a namenjen je studentima svih fakulteta, viših i visokih škola sa teritorije grada Novog Sada. Prijave za Akademiju se otvaraju 24. oktobra i trajaće do 11. novembra.

Seminar je besplatan i traje četiri dana, podeljen u dva vikenda krajem novembra i početkom decembra, sa ciljem da podstakne studente da rade na ličnom usavršavanju i da podigne svest o značaju “mekih” veština.

Tokom seminara, 40 odabranih studenata će imati priliku da pohađa radionice i predavanja na temu “Profesionalne veštine i upravljanje stresom”, pri čemu će steći veštine potrebne za napredovanje kako na ličnom nivou, tako i na profesionalnom planu. Polaznici će imati priliku da dobiju savete na temu javnog nastupa i prezentovanja, govora tela, kao i planiranja vremena i obaveza kako bi lakše pobedili stres.

U današnje vreme, internet je preplavljen tekstovima i snimcima koji se bave upravo ovim temama, ali ipak to ne može zameniti direktan prenos znanja i sposobnost komunikacije trenera i pojedinca lično. Kroz interakciju trener – učesnici, kao i kroz simuliranje određenih realnih situacija, učesnici mogu uočiti mnogo više detalja, uspešnije zapamtiti i usvojiti pruženo znanje. Treninge i predavanja će voditi predstavnici raznih kompanija, stručnjaci iz datih oblasti kao i međunarodni sertifikovani EESTEC treneri.

Nakon četiri produktivna i ispunjena dana, naši polaznici će biti nagrađeni sertifikatom kao dokazom da su uspešno savladali datu temu.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga