09.10.2017. ·
1 min

Soft Skills Academy – You can’t download everything

HelloWorld
0
Soft Skills Academy – You can’t download everything

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, lokalni komitet Novi Sad (EESTEC LC Novi Sad), želeći da studentima Univerziteta u Novom Sadu omogući usavršavanje ličnih i profesionalnih veština važnih za razvoj karijere, organizuje po četvrti put seminar Soft Skills Academy. Ovaj projekat će se održati 18-19. i 25-26. novembra 2017. godine, a namenjen je studentima svih fakulteta, viših i visokih škola sa teritorije grada Novog Sada.

Seminar je besplatan i traje četiri dana, podeljena u dva vikenda u novembru, sa ciljem da podstakne studente da rade na ličnom usavršavanju i da podignu svest o značaju “mekih” veština.

Tokom seminara, 40 odabranih studenata će imati priliku da pohađa radionice i predavanja na temu “Produktivnost i motivacija”, pri čemu će steći veštine potrebne za napredovanje u budućoj karijeri, bez obzira na profesiju kojom planiraju da se bave, ali i veštine koje će im olakšati nastavak školovanja. Polaznici će imati priliku da dobiju savete na temu organizacije, planiranja, donošenja odluka, ostvarivanja ciljeva, motivacije, inspiracije, kao i mnogih drugih. U današnje vreme, internet je preplavljen tekstovima i snimcima upravo na ovu temu, ali ipak to ne može zameniti direktan prenos znanja i sposobnost komunikacije trenera i pojedinca lično.

Kroz interakciju trener – učesnici, kao i kroz simuliranje određenih realnih situacija, učesnici mogu uočiti mnogo više detalja, uspešnije zapamtiti i usvojiti pruženo znanje. Treninge i predavanja će voditi predstavnici raznih kompanija, stručnjaci iz oblasti kao i međunarodni sertifikovani EESTEC treneri.

Link za prijavu će se nalaziti na sajtu www.ssa.eestecns.org i stranicama Soft Skills Academy na svim društvenim mrežama i otvorene su od 23. oktobra do 5. novembra 2017.

Nakon četiri produktivna i ispunjena dana, naši polaznici će biti nagrađeni sertifikatom kao dokazom da su uspešno savladali datu temu.

Oceni tekst

3
5 glasova

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga