07.03.2024. ·
1 min

IT Bootcamp – podrži inicijativu „Akcija Utrostruči Dobročinstvo“

HelloWorld
0
IT Bootcamp – podrži inicijativu „Akcija Utrostruči Dobročinstvo“

Podržite našu inicijativu  do 15. marta "Utrostruči Dobročinstvo" i pružite priliku za besplatno obrazovanje u IT sektoru.

Projekat IT Bootcamp se do sada u potpunosti finansirao donacijama individualnih donatora iz dijaspore kao i podrškom NCR Fondacije. Naši donatori, koji su od osnivanja podrška projektu, pokrenuli su sjajnu akciju gde na svaki vaš donirani $1 doniraju dodanih $2 dolara i time utrostručavaju vrednost vaše donacije. Ideja je da ohrabrimo sve one koji su bili deo Bootcamp-a i sve one koji vrednuju i podržavaju naš rad da nastave lanac dobročinstva i budu ti koji će omogućiti budućim generacijama studenata da promene svoju karijeru i samim tim i život baš poput 1000 pojedinaca koji su zahvaljujući  IT Bootcamp edukaciji uspeli da promene zanimanje i postanu deo  najbrže rastućeg IT sektora.

Za poslednjih 6 godina za IT Bootcamp edukaciju, koja je besplatna za polaznike, se prijavilo 20 000 ljudi, primili smo 2000 polaznika od kojih je 1000 njih sada zapošljeno u preko 350 firimi u Srbiji. Dakle, ova inicijativa identifikovala je, selektovala, obučila i zaposlila oko 2% softver inženjera u Srbiji.

Verujemo da je ideja dobročinstva jako bitna za razvoj jednog društva i da realizacija ovakvog tipa projekta treba biti podržana i od strane svih nas koji živimo u ovoj zemlji. Samo kvalitetan kadar otvara nove poslovne mogućnosti koje dalje utiču na veći prosperitet zajednice.

Podržite projekat koji menja živote i putem donacije omogućite besplatnu IT edukaciju onima koji nisu u mogućnosti da sebi obezbede IT obrazovanje, a oduvek su to želeli.

Donirajte već sada klikom  na link https://itbootcamp.rs/donacije/ da biste donirali i pošaljite nam mejl (info@itbootcamp.rs) u kome piše “Uvećaj moju donaciju” do 15.marta kada poziv za doniranjem prestaje.

Hvala svima koji su se do sada priključili akciji i donirali!

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga