CODEstantine Meetups - događaji za iskusne programere
Dešavanja

CODEstantine Meetups - događaji za iskusne programere

07.05.2021. · 1 min

Događaji za programere iz Niša za ceo svet

Niz edukativnih događaja za programere pod nazivom CODEstantine Meetups narednih nekoliko meseci pojaviće se kao novina na niškoj IT sceni. Događaji su namenjeni iskusnim programerima sa juga Srbije, a zahvaljujući inostranim predavačima koji će sa učesnicima podeliti najnovije technološke trendove i znanja, dobili su globalni karakter. Više od 10 različitih tehnoloških tema biće obrađeno kroz naredne događaje.

Prvi u nizu događaja je: Kako da napraviš kompletnu serverless aplikaciju u AWS-u koristeći SST tehnologiju. Meetup se održava 10. maja u 18 sati preko online platforme. Frank Wang, osnivač i CTO u kompanije Anomaly Innovations, će pokazati konkretne korake do pravljenja aplikacije preko SST-a. Frank je takođe i kreator SST (Serverless Stack) vodiča za programere.

Publika će na događajima, osim izuzetnih inostranih stručnjaka, imati prilike da se poveže sa programerima iz Srbije i regiona, uči više o najnovijim tehnologijama i kako ih primeniti.

CODEstantine konferencija je nastala u Nišu 2016. godine sa ciljem da okupi najveću zajednicu programera i pruži dodatne vrednosti i mogućnosti u razvoju tehnologije. Niš kao grad sa mnogo potencijala u ovoj oblasti dao je odlično tlo da se konferencija održi 5 godina zaredom. Više od 1000 programera učestvovalo je na konferencijama i 30 stručnjaka podelilo svoja iskustva.

Prijavi se putem sajta: https://codestantine.com/ i informiši se o svakom narednom događaju koji su pripremili. Prati ih i na Instagram stranici. Čekamo te!


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška