SAGlobal d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije SAGlobal d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

System Administrator

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Poziv od HR-a da zakaze testiranje. Test je imao nekih 15-ak pitanja mozda manje, ozbiljnija pitanja, vise teorijska nego prakticna, Detaljno sam kasnije proveravao svoje odgovore, jer kako sam ih resavao tako sam ih pisao na posebnom papiru da ih imam, za kasniju proveru. I dan danas imam te odgovore, koje sam detaljno proverio, i mozda dva pitanja nisu bila tacna. Proslo vise od 5 dana HR se ne javlja, skroz cudno. Ja na insistiranje pitam za feedback. Zove HR na telefon da javi, pokunjenim glasom, onako mu neprijatno da sam test uradio sa 55% tacnim ishodom. Ja u soku, kazem nemoguce detaljno sam ih proverio, i objasnio kako, on zatecen u momentu, izgovara, "jao pa ne znam moguce je da su momci pogresili, desi se". Posalji ti meni ponovo da je proverim. Ni traga ni glasa. Sve je jasno.

utisak sa intervjua postavljen: 05.03.2020.

Junior Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odličan kolektiv, prijatna atomosfera za rad. Iskusniji zaposleni su uvek uvek tu da pomognu, odlična saradnja u okviru tima. Ulaže se u usavršavanje zaposlenih. Firma obezbeđuje polaganje za zvanične MS D365 sertifikate. Plata je redovna, sve je transparentno. Moguće je da nekoliko dana nedeljno radite i remote. U kuhinji uvek ima čaja, kafe, mleka, ... Sjajna kompanija za osobe koje žele da se bave ERP sistemima.
Zamerke kompaniji
Na parkingu BHC samo nekoliko parking mesta obezbeđeno je za kompaniju. Postoje obližnji parkinzi, tako da se uglavnom nađe parking mesto u blizini zgrade.
preporučujem
utisak postavljen: 05.12.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

SAGlobal obezbeđuje implementaciju Microsoft Dynamics 365 servisa i rešenja prilagodljivih svakoj industriji i klijentima u 76 zemalja širom sveta. Jedni su od vodećih globalnih Microsoft partnera i svakog dana pomažu korisnicima Dynamics-a, kojih je preko 1.000.000 širom sveta da postignu operativno savršenstvo i finansijske performanse za svoje kompanije.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SAGLOBAL
Adresa
Španskih boraca 1a, Beograd - Novi Beograd
Datum osnivanja
23.10.2017
PIB
110289075
Matični broj
21331279
Poslovni naziv
SAGLOBAL DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Stephen John James - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Developer

1 plata
1300 EUR / mesečno
1300 1300
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija