O kompaniji
53
Iskustva
8
Plate
Poslovi
sa.global logo

sa.global

5

Iskustva

5 100%

Menadžment kompanije

4.9

Beneficije

4.9

Balans karijera-privatni život

4.9

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

4.9

Mogućnost napredovanja

5
Arhiva | Intervju
12.11.2020
Pozitivno iskustvo

Dynamics 365 Developer

Prihvatio/la ponudu

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Dva kruga - jedan sa HR-om oko opstih stvari vezano za kompaniju - nacin rada, organizaciona kultura, finansijski uslovi.. Drugi krug - tehnicki, sa team lead-om, vezano za samu poziciju, projekate na kojima se radi, ocekivanja.. te moja iskustava i kvalifikacije za istu..
Korisno? 0
Arhiva | Intervju
05.03.2020
Negativno iskustvo

System Administrator

Bez ponude za posao

Kako je izgledao proces

Poziv od HR-a da zakaze testiranje. Test je imao nekih 15-ak pitanja mozda manje, ozbiljnija pitanja, vise teorijska nego prakticna, Detaljno sam kasnije proveravao svoje odgovore, jer kako sam ih resavao tako sam ih pisao na posebnom papiru da ih imam, za kasniju proveru. I dan danas imam te odgovore, koje sam detaljno proverio, i mozda dva pitanja nisu bila tacna. Proslo vise od 5 dana HR se ne javlja, skroz cudno. Ja na insistiranje pitam za feedback. Zove HR na telefon da javi, pokunjenim glasom, onako mu neprijatno da sam test uradio sa 55% tacnim ishodom. Ja u soku, kazem nemoguce detaljno sam ih proverio, i objasnio kako, on zatecen u momentu, izgovara, "jao pa ne znam moguce je da su momci pogresili, desi se". Posalji ti meni ponovo da je proverim. Ni traga ni glasa. Sve je jasno.
Korisno? 27
Arhiva | Iskustvo
05.12.2019
5 Preporučuje

Junior Developer

Prethodno zaposlen/a

Pozitivno

Odličan kolektiv, prijatna atomosfera za rad. Iskusniji zaposleni su uvek uvek tu da pomognu, odlična saradnja u okviru tima. Ulaže se u usavršavanje zaposlenih. Firma obezbeđuje polaganje za zvanične MS D365 sertifikate. Plata je redovna, sve je transparentno. Moguće je da nekoliko dana nedeljno radite i remote. U kuhinji uvek ima čaja, kafe, mleka, ... Sjajna kompanija za osobe koje žele da se bave ERP sistemima.

Zamerke

Na parkingu BHC samo nekoliko parking mesta obezbeđeno je za kompaniju. Postoje obližnji parkinzi, tako da se uglavnom nađe parking mesto u blizini zgrade.

Korisno? 4