O kompaniji
13
Iskustva
Plate
3
Poslovi
Insightful logo

Insightful

5

Iskustva

5 100%

Menadžment kompanije

5

Beneficije

5

Balans karijera-privatni život

5

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

4.5

Mogućnost napredovanja

4.5
Arhiva | Intervju
26.01.2021
Pozitivno iskustvo

Web Designer

Prihvatio/la ponudu

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Dobio sam zadatak iz moje struke, sa rokom izrade od 5 dana i jasno definisanim uputstvom. Zadatak je bio jako kreativan i slobodouman i nije bilo nekih većih ograničenja sem nekih prethodno definisanih smernica u samom brifu. Posle dostavljanja završenog zadatka sam čekao na odgovor nekih nedelju dana, gde mi je rečeno da je zadatak uspešan i tada su mi bila zakazana dva intervjua (HR i Tehnički). Oba intervjua su bila jako prijatna i bukvalno mi je proletelo vreme od sat vremena, koliko su intervjui i trajali. Navedeni intervjui su totalno različitog karaktera i cilja, gde je tehnički intervju malo zahtevniji, jer trebate proći kroz nekoliko tehničkih pitanja vezana za vaš prethodno urađeni zadatak. Nedelju dana nakon uspešnih intervjua sam dobio ponudu za posao koju sam i prihvatio.
Korisno? 3
Arhiva | Intervju
22.01.2021
Pozitivno iskustvo

Junior QA Automation Engineer

Prihvatio/la ponudu

Trajalo je 5 nedelja

Kako je izgledao proces

Posle apliciranja, dobio sam listu od 5 taskova koji su bili povezani sa istom web aplikacijom za testiranje. Posle toga je na red dosao intervju, kombinacija tehnickog i HR dela i jos jedan task za pisanje automatskih tesova posle koga sam dobio ponudu. Prijatno i korisno iskustvo :)
Korisno? 0
Arhiva | Intervju
30.12.2020
Pozitivno iskustvo

Junior QA Analyst

Bez ponude za posao

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Dobila sam listu zadataka koje je trebalo da uradim u roku od 5 dana. Zadaci su bili skroz okej - testiranje demo sajta, pisanje Test Case-eva prema datim feature-ima. Ubrzo nakon toga smo imali intervju na kome smo razgovarali o firmi i urađenim zadacima. Vrlo opušen razgovor i prijatni ljudi.

Pitanja sa intervjua

  • Pitanja su bila vezana za sam zadatak - zašto sam nešto uključila u TC ili bug report, na koji način bih rešila neku situaciju, šta bih odredila kao prioritet pri testiranju, itd.
Korisno? 0