Fiscal Solutions d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Fiscal Solutions d.o.o.

  (5 utisaka)
20% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.2
beneficije

2
mogućnost napredovanja

2.6
balans između karijere i privatnog života

Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Odgovor HR sluzbe kada sam poslao CV je bio dosta brz i razgovor je zakazan za oko nedelju dana. Intervju je "opusteno" kasnio 20 min. Posle kratkog uvoda i tehnickih pitanja koja su bila standardna za poziciju za koju sam konkurisao, usledilo je piitanje o visini ocekivane zarade. Kada sam rekao raspon plate koji ocekujem, usledilo je pitanje: " Ali koliko je bas najniza plata za probni rad?" Posto sam ostao pri prvobitnom rasponu,nastala je neprijatna tisina. Posle mi je receno da ce me u roku od nedelju dana neko kontaktirati. Naravno, niko se vise nikad nije javio. Po meni - izbegavati u sirokom luku kompanije koje vas ne udostoje povratne informacije da li ste izabrani za poziciju za koju ste konkurisali. Cenite svoje vreme i znanje!

utisak sa intervjua postavljen: 11.02.2020.

ITjevac


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Privatno zdravstveno, prijava na pun iznos.
Zamerke kompaniji
Haos. Ako baš morate konkurišite. Verovatno će vas pozvati na razgovor i reći vam sve najbolje što bas i nije. Anarhija.
ne preporučujem
utisak postavljen: 30.12.2019.

Software support tehnician

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
alert_common_login_msg bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Mislim da to čak ne može da se nazove procesom, pozvan sam na razgovor ubrzo po slanju CV-a, kada sam došao na "razgovor", odmah sam dobio više papira i olovku da rešim test, znači apsolutno nikakvog razgovora nije bilo, jedino "evo ti test, imas šat i po da ga rešiš!", i na kraju "ako se ovima gore svidi, neko ce ti se javiti!"

utisak sa intervjua postavljen: 26.12.2019.

Test Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Kratko izlaganje o sebi, zatim detaljan prolazak kroz CV/github na engleskom i razgovor sa HR i budućim team leaderom.

utisak sa intervjua postavljen: 04.12.2019.

Software Support Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Test nije težak ali se pitanja tiču i sitnica koje sigurno neće znati neko ko se nije bavio oblašću koja se traži. Dva dana nakon testa pozvan sam na intervju. U intervjuu nije bilo stručnih pitanja, neke stvari vezane za posao firme objašnjene su direktno i jasno. Uslovi rada su predstavljani su u maniru lošeg prodavca polovnih automobila, sa sve Top Shop foricama poput "ako nazovete u narednih 24 sata..." i većih manipulacija istinom. Na intervjuu je razgovor tekao uz persiranje ali bilo je potpuno nepotrebnog drskog pa i agresivnog tona. Nisam ga ničim provocirao, smatram da sam se ponašao prilično skromno i umereno. Taj ton ne bi bio ni problem, da iza njega stoji neko pokriće. S obzirom da to nije slučaj, nameće se zaključak da je, u kombinaciji sa platom dovoljnom da se samo preživi, taj pokušaj "spuštanja" način upravljanja zaposlenima, na ivici egzistencije. Bilo kako bilo, u takvim uslovima su korporativna pravila koja su mi navođena (pravila kojima glume korporaciju) dodatno opterećenje, a ne benefiti za zaposlene. Jednog od tih brojnih pravila je povećanje plate posle svake godine rada u firmi. Primera radi, navedeno mi je da povećanje plate iznosi oko 50 eura. Kada sam kasnije zatražio preciznu formulu ispalo je da je povećanje zapravo 2800din po godini što je čovek pokušao da sakrije praveći se nevešt. Plata je na nivou da se preživi, sigurno je ispod konkurentskih u IT sektoru- Pored stopostotnog radnog vremena (koje uključuje i rad u dve smene, gde je druga do 22h), obavezan je i rad svakim drugim vikendom za koji je rečeno da je dodatno plaćen. Tako da verovatno možete da izgurate i nadoknadu malo iznad nivoa preživljavanja. Iskreno, nisam obraćao pažnju na to da li čovek koji je radio sam mnom intervju (direktor, valda, nije se predstavio) u deluzijama ili glumi (jer mi to nije ni bitno), ali scenario priče je dobro razrađen i manipulativan. Posao mi je ponuđen ali ga nisam prihvatio. Neka realna ocena ovakvog posla i jeste između 1 i 2, šteta što ove ocene nisam video pre mog konkurisanja.

utisak sa intervjua postavljen: 25.10.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Fiscal Solutions je rastuća kompanija, fokusirana na maloprodajnu tehnologiju i fiskalni domen, pružajući svojim klijentima ekspertska rešenja iz ovih oblasti. Neki od projekata kompanije su lokalizacija usluga preduzeća koja šire svoje poslovanje na inostranom tržištu, sa fokusom na pronalaženje rešenja vezanih za fiskalnu politiku te zemlje i razvoj različitih modula za integraciju računarskih sistema koji se koriste u maloprodaji.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
FISCAL SOLUTIONS DOO
Adresa
Beogradski Kej 33, 21000 Novi Sad
Datum osnivanja
07.04.2016
PIB
109457088
Matični broj
21186074
Poslovni naziv
FISCAL SOLUTIONS DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Roland Zališevskij - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Developer

1 plata
350 EUR / mesečno
350 350
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija