Fiscal Solutions d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Fiscal Solutions d.o.o.

  (6 utisaka)
34% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju

5
4
3
2
1
2.2
Beneficije

5
4
3
2
1
1.8
Mogućnost napredovanja

5
4
3
2
1
2.3
Balans između karijere i privatnog životaa

Software support tehnician

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Mislim da to čak ne može da se nazove procesom, pozvan sam na razgovor ubrzo po slanju CV-a, kada sam došao na "razgovor", odmah sam dobio više papira i olovku da rešim test, znači apsolutno nikakvog razgovora nije bilo, jedino "evo ti test, imas šat i po da ga rešiš!", i na kraju "ako se ovima gore svidi, neko ce ti se javiti!"

Software Support Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Test nije težak ali se pitanja tiču i sitnica koje sigurno neće znati neko ko se nije bavio oblašću koja se traži. Dva dana nakon testa pozvan sam na intervju. U intervjuu nije bilo stručnih pitanja, neke stvari vezane za posao firme objašnjene su direktno i jasno. Uslovi rada su predstavljani su u maniru lošeg prodavca polovnih automobila, sa sve Top Shop foricama poput "ako nazovete u narednih 24 sata..." i većih manipulacija istinom. Na intervjuu je razgovor tekao uz persiranje ali bilo je potpuno nepotrebnog drskog pa i agresivnog tona. Nisam ga ničim provocirao, smatram da sam se ponašao prilično skromno i umereno. Taj ton ne bi bio ni problem, da iza njega stoji neko pokriće. S obzirom da to nije slučaj, nameće se zaključak da je, u kombinaciji sa platom dovoljnom da se samo preživi, taj pokušaj "spuštanja" način upravljanja zaposlenima, na ivici egzistencije. Bilo kako bilo, u takvim uslovima su korporativna pravila koja su mi navođena (pravila kojima glume korporaciju) dodatno opterećenje, a ne benefiti za zaposlene. Jednog od tih brojnih pravila je povećanje plate posle svake godine rada u firmi. Primera radi, navedeno mi je da povećanje plate iznosi oko 50 eura. Kada sam kasnije zatražio preciznu formulu ispalo je da je povećanje zapravo 2800din po godini što je čovek pokušao da sakrije praveći se nevešt. Plata je na nivou da se preživi, sigurno je ispod konkurentskih u IT sektoru- Pored stopostotnog radnog vremena (koje uključuje i rad u dve smene, gde je druga do 22h), obavezan je i rad svakim drugim vikendom za koji je rečeno da je dodatno plaćen. Tako da verovatno možete da izgurate i nadoknadu malo iznad nivoa preživljavanja. Iskreno, nisam obraćao pažnju na to da li čovek koji je radio sam mnom intervju (direktor, valda, nije se predstavio) u deluzijama ili glumi (jer mi to nije ni bitno), ali scenario priče je dobro razrađen i manipulativan. Posao mi je ponuđen ali ga nisam prihvatio. Neka realna ocena ovakvog posla i jeste između 1 i 2, šteta što ove ocene nisam video pre mog konkurisanja.
Pitanja sa intervjua
 • Razlika između varchar i nvarchar na SQL Serveru

Support Engineer

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Svaki dogovor ispoštovan, mogućnost usavršavanja kroz rad sa najvećim svetskim kompanijama, mogućnost napredovanja u okviru same kompanije. Dodatni trud i zalaganje se dodatno vrednuje kroz rast primanja i napredovanje. Razne beneficije za zaposlene, od dodatnih slobodnih dana, mogućnosti za ekstra zaradom, zdravstveno osiguranje, razne sportske aktivnosti, team building ...
Zamerke kompaniji
Dinamično radno okruženje, dosta internacionalnih projekata koji često diktiraju prioritete, što je i normalan proces u internacionalnim kompanijama, ali praksa je pokazala da nije za svakoga, odnosno ljude kojima je cilj da bleje na poslu.
preporučujem

Implementator

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Žalosno.... IT inkvizicija na kojoj morate da znate sve. A plaćanje kroz oluk. Ako ima prekovremenog ( iz iskustva ako na razgovoru spomenu prekovremeno biće ga sigurno i neće biti plaćeno), prebaciće se sati u slobodan dan, koji će te iskoristiti kad firmi odgovara (čitaj nikad).

QA Engineer

 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Većina ljudi koji rade u firmi su stvarno extra kolege.
Zamerke kompaniji
Plate izuzetno niske za IT sektor, minimalna mogućnost napredovanja, udaljenost firme, izuzetno malo beneficija za razliku od konkurentskih firmi, malo ili nimalo se ulaže u hardver koji se koristi, samo kafa je plaćena dok se za sve ostalo zaposleni sami snalaze.
ne preporučujem
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Stražilovska 31/3, 21000 Novi Sad, Srbija
učitavanje...


13 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 109457088
Matični broj: 21186074
Predstavništvo u Srbiji: Stražilovska 31/3, 21000 Novi Sad
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Fiscal Solutions je rastuća kompanija, fokusirana na maloprodajnu tehnologiju i fiskalni domen, pružajući svojim klijentima ekspertska rešenja iz ovih oblasti. Neki od projekata kompanije su lokalizacija usluga preduzeća koja šire svoje poslovanje na inostranom tržištu, sa fokusom na pronalaženje rešenja vezanih za fiskalnu politiku te zemlje i razvoj različitih modula za integraciju računarskih sistema koji se koriste u maloprodaji.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
FISCAL SOLUTIONS DOO
Adresa
Beogradski Kej 33, 21000 Novi Sad
Datum osnivanja
07.04.2016
PIB
109457088
Matični broj
21186074
Poslovni naziv
FISCAL SOLUTIONS DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Roland Zališevskij - Direktor
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  1 plata
  350 EUR / mesečno
  350 350

  Software Engineer
  1 plata
  450 EUR / mesečno
  450 450

  IT Help Desk / Support
  1 plata
  400 EUR / mesečno
  400 400

  Software Support
  1 plata
  500 EUR / mesečno
  500 500

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Fiscal Solutions d.o.o. sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška