O kompaniji
120
Iskustva
66
Plate
Poslovi
Endava logo

Endava

4
23.09.2022.

Plaćena studentska praksa u Endavi

Helloworld

Prijave traju do 30. septembra. Zaposlenje za nabolje polaznike

Ukoliko ste student završne godine osnovnih studija, student master studija ili diplomac, prijavite se za Endavin program tromesečne plaćene prakse, koji je otvoren do 30. septembra. Program podrazumeva rad na realnim projektima, sa iskusnim mentorima, a otvorene su različite tehnologije poput C++, Java, C#/.NET, Frontend, kao i Test Automation. Više od 98% polaznika nakon završene prakse u Endavi dobije svoj prvi posao, što važi i za aktuelni ciklus.

Svaki polaznik ima svog mentora sa kojim razvija individualni plan razvoja prilagođen njegovom nivou zanja i koji kontinuirano prati njegov napredak. Realizacija zadataka se radi na realnim projektima nekih od najvećih svetskih kompanija iz oblasti payment-a, finansija, logistike, maloprodaje, medija. Kao dodatni benefit, biće organizovana i Agile & Scrum obuka od strane sertifikovanih Agile coach-eva iz Endave na kojoj će praktikanti imati priliku da se upoznaju sa osnovama ovih tehnologija koje će im koristiti u daljem radu.

Praksa je otvorena za studente svih tehničkih fakulteta širom Srbije, program će realizovati Endavini stručnjaci koji rade u kancelarijama u Beogadu, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku i Nišu.

Vašu prijavu za željenju praksu možete popuniti klikom na sledeće linkove:

Java internship - http://bitly.ws/usWZ

Frontend internship - http://bitly.ws/usX4

C#/.Net internship - http://bitly.ws/usX7

C++ internship - http://bitly.ws/usWR

Test Automation internship - http://bitly.ws/uyQL

Android internship - http://bitly.ws/uzab

Konkurs je otvoren do 30.septembra.

Posetite profil kompanije Endava.

Galerija