O kompaniji
120
Iskustva
66
Plate
Poslovi
Endava logo

Endava

4
11.02.2022.

Otvorene prijave za plaćenu studentsku praksu u Endavi

Helloworld

Prijave traju do 14. februara, zaposlenje za nabolje polaznike

Da li ste znali da je više od 90 odsto praktikanata koji su tokom prethodne godine završili tromesečnu praksu u Endavi dobilo svoj prvi posao u toj kompaniji? 

Ukoliko ste student završne godine osnovnih studija, student master studija ili diplomac, od danas ćete moći da se prijavite za njihov program plaćene prakse koji je otvoren za studente svih tehničkih fakulteta širom Srbije. Program podrazumeva rad na realnim projektima i sa iskusnim mentorima, gde će kandidati steći praktična znanja iz tehnologija poput C++, Java, C#/.NET, Android, DevOps i druge, dok će najboljima od njih i ovaj put biti ponuđen i ugovor o radu u kompaniji. „Pre tri godine sam dobio šansu u Endavi i započeo karijeru na poziciji QA Intern. Kao praktikant, vođen mentrorstvom starijeg i iskusnog kolege kao i ostalih članova tima, nakon samo dve nedelje dobio sam prve samostalne zadatke. Mentor me je tokom tri meseca prakse naučio mnogo toga nakon čega sam dobio želju i motivaciju da jednog dana i ja budem nekome mentor i svoje stečeno znanje i iskustvo prenesem nekom drugom i pomognem mu da započne karijeru na pravi nacin” – kaže Nikola Aleksić, nekada praktikat, a danas Senior tester u Endavi. 

Praksa se održava u online formatu, pa kandidati mogu aplicirati za istu iz bilo kog grada u Srbiji, a detaljno isplaniran program realizovaće Endavini stručnjaci iz pomenutih oblasti koji rade u kancelarijama u Beogadu, Novom Sadu, Kragujevcu i Čačku.

Šansu za praksu u Endavi dobiće 20 polaznika. Zbog velikog broja prijava, biće kontaktirani samo oni kandidati koji uđu u uži proces selekcije. Potom sledi tehnički intervju i za kraj HR intervju u kombinaciji sa finalnim razgovorom.

Vašu prijavu za željenju praksu možete popuniti klikom na sledeće linkove:  

Konkurs je otvoren do 14. februara. Za više informacija posetite profil Endave.

Galerija