O kompaniji
78
Iskustva
31
Plate
Poslovi
ASEE logo

ASEE

3.6

Iskustva

3.6 80%

Menadžment kompanije

3

Beneficije

3.2

Balans karijera-privatni život

3.5

Timska atmosfera

4.7

Zadovoljstvo projektima

3.2

Mogućnost napredovanja

3.3
Iskustvo
16.07.2024
2 Ne preporučuje

Support Engineer

Trenutno zaposlen/a na određeno 1-2 godine

Pozitivno

Jedino pozitivno jesu kolege iz tima koje su uvek voljne da pomognu i koji se trude da se novi clanovi sto brze i bolje uklope u tim.

Zamerke

Zastarele tehnologije, sto se tice povecanja plata maltene ste ucenjeni nekim testovima koje morate da odradite sa minimum 73% tacnosti a testovi su manje vise na svakih mesec i po - dva meseca i svacega jos ima po pitanju povecanja samo da ne bi dobili povecanja kao u mom slucaju koji jace od godinu i po radim za istu platu a plata naspram zivotnog standarda smesna maltene ko na kasikicu da vas isplacuju.. I pritom za sve te testove stalno mora da se uci sto vam oduzima dosta slobodnog vremena van radnog vremena.

Tehnologije

MySQL CISCO Microsoft SQL Server
Korisno? 2
Iskustvo
15.06.2024
4 Preporučuje

Grafićki Dizajner, Product dizajner

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Kompanija nudi fleksibilne opcije rada(hibridni način rada), omogućavajući bolji balans između poslovnog i privatnog života. Postoje programi obuke, mentorstva i mogućnosti napredovanja unutar kompanije.

Zamerke

Nemam zamerki.

Korisno? 0
Iskustvo
04.04.2024
3

Junior software KDP sektor

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Kolege juniori su odlični i jako prijatni, takodje KDP kancelarija sve pohvale za ljudski odnos! Prijatni i voljni da pomognu i saslušaju. Takodje i neke druge kolege sa kojima sam imao priliku da saradjujem

Zamerke

Zastarele tehnologije, kao i projekti koji su u fazi raspada i treba da molite boga da ga pokrenete u lokalu zbog “njihovih” komponenti, sve u svemu mora neko u firmi da vas nauči, a naravno svi rade od kuće. Uključujući vašeg mentora… A vi ste u obavezi da radite iz kancelarije. Slaba komunikacija sa team leadom kao i unit menadžerom. Vaše mišljenje se uvažava minimalno. Slaba mogućnost napredovanja. Sama selekcija je trajala 2 meseca… I po mom mišljenju 2 HR razgovora od po sat i po, smatram da je suvišno. Takodje sam radio od kuće za vikend puno radno vreme zbog roka za task koji sam dobio u petak (14h) a morao da ga završim u ponedeljak do (15h) Takodje i ja koji sam bio u KDP sektoru, dobijao sam taskove iz drugog sektora… Bez ikakvog uvoda u sam projekat ili bilo čega :)

Tehnologije

Delphi Microsoft SQL Server
Korisno? 5
Intervju
22.03.2024
Negativno iskustvo

Scrum master

Bez ponude za posao

Intervju lak

Online intervju

Trajalo je 6 nedelja

Kako je izgledao proces

Traže SM već pola godine.Nema koordinacije između članova koji učestvuju u samoj selekciji i tehničkim intervjuima.Stiče se utisak da ili žele mađioničara da rešava probleme u trenu ili ispitivanjima kandidata sakupljaju informacije da bi na kraju imali internog čoveka da ovo odrađuje.Tehnički nije težak pošto nema dovoljnog poznavanja SAFe i samog Scruma da bi se dobilo teško pitanje.

Pitanja sa intervjua

  • Šta su ti bili izazovi i kako si ih rešavao?
  • Kako vidiš planiranje?
Korisno? 2
Intervju
11.03.2024
Negativno iskustvo

Scrum Master

Bez ponude za posao

Intervju lak

Online intervju

Trajalo je 5 nedelja

Kako je izgledao proces

U ASEE prvi intervju je tehnički nakon kojeg sledi HR intervju. Prvi (tehnički) razgovor je trajao 1 h. Učesnici su bili Project menadžer i tim lid iz Severne Makedonije. Pitanja su bila klasična za rolu Scrum Master rolu, pri čemu sam stekao utisak da ne znaju baš mnogo o samom Scrumu i Agile menadžmentu. Veliki minus za regruterku zbog nejavljanja o ishodu razgovora nakon 3 nedelje i poslatog mejla. Fidbek uopšte nisam dobio. Zbog takvih stvari ne mogu da preporučim ASEE jer su predstavili kao super profesionalni, a u suštini su suprotnost.

Pitanja sa intervjua

  • Opiši SAFe metodologiju
Korisno? 4
Iskustvo
25.12.2023
Potvrđen Linkedin identitet
4 Preporučuje

Software developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina

Pozitivno

Dobra organizacija,dinamicno okruzenje,pozitivne kolege od kojih moze mnogoo da se nauči,ne libe se da podele znanje,svi rade kao jedan veliki tim bez sujete. Jedno divno iskustvo. Menadzment uvazava misljenje pojedinca ukoliko je argumentovano.

Zamerke

Ne konkurentne plate,povisice jednom godisnje od 5-10%.

Tehnologije

C# ASP.NET Java Active Directory .NET Core ADO.NET ASP.NET MVC
Korisno? 1
Intervju
11.11.2023
Pozitivno iskustvo

Junior Software Developer

Prihvatio/la ponudu

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Prijavio sam se za prasku, dobio mejl da uradim na nekom sajtu 3 zadatka. Prvi zadatak sadri 10 teorijskih pitanja, nista specijalno, opste znanje u programiranju u sustini. Dok su druga dva zadatka bila programerski zadaci. Prosao to. Na praksi sam imao predavanja mesec dana 4h dnevno. Praksa je bila placenja u iznosu od 100e. Nakon toga dobio projekat i mentora, i 14 dana da uradim. Nakon toga imao jos jedan razgovor sa unit managerom i na kraju dobio ponudu.

Pitanja sa intervjua

  • Nije ga bilo
Korisno? 1
Iskustvo
11.11.2023
5

Junior software developer - banking

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Kolege ekstra, ne samo u mom timu, vec u celoj firmi. Trebalo mi je bas malo vremena da se skontamo. Plata redovna, vise nego zadovoljan, iako sam bio malo skeptican jer sam pre zaposlenja gledao po oglasima i sajtovima opise i recenzije o kompaniji gde je pisalo da su plate nize od proseka u IT-u, sam sam se uverio da na kraju nije tako. Higijena i cistoca firme 10+. Obezbedjena kuhinja sa svim potrebnim stvarima, vode, sokovi, kafe itd itd. Projekti variraju od tima do tima, jako je velika firma. Obezbedjen parking. Teretana + personalni trener u sklopu firme, dzabe na koriscenje ofc.

Zamerke

Nema za sada

Tehnologije

Delphi Microsoft SQL Server
Korisno? 0
Iskustvo
28.06.2023
4 Preporučuje

Product Specialist

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Prijatna radna atmosfera u krugu mladih ljudi. Mogucnost napredovanja u druge sektore u okviru kompanije. Kuhinja, teretana, kantina.

Zamerke

Potrebno je da HR cesce obavlja razgovore sa zaposlenima.

Tehnologije

Linux JDeveloper PL/SQL
Korisno? 0
Intervju
06.04.2023
Pozitivno iskustvo

Junior Software Developer

Prihvatio/la ponudu

Intervju lak

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Proces selekcije je započeo rešavanjem dva jednostavna zadatka iz SQL-a, na platformi Codility. Zatim je na redu bio online tehnicki intervju, gde sam imao priliku da razgovaram sa gospođom koja je odgovorna za tim u kome bih eventualno radio ako dobijem posao. Razgovor je bio jako prijatan, trajao je nešto više od sat vremena i akcenat je bio na snalaženju u situacijama sa kojima se developer susreće na poslu, tipa zadata mi je neka situacija i očekuje se da odgovorim na koji način bih je rešio. Nakon tehničkog intervjua na redu je bio i HR intervju na koji nisam dugo čekao, sa kog takođe nosim jako pozitivno iskustvo. Akcenat je bio na mom dosadašnjem iskustvu i naravno na proceni da li sam potencijalni fit za poziciju u timu. Nakon tog zadnjeg razgovora mi je rečeno da će me neko kontaktirati u roku od par dana da mi daju povratnu informaciju o njihovoj odluci, i tako je bilo. Utisak o kompaniji još uvek nemam, ali ljudi sa kojima sam kontaktirao u procesu selekcije su jako korektni, ljubazni i profesionalni.
Korisno? 0