05.03.2020. ·
1 min
· [ Vreme: subota, 09.05.2020. ]

WordCamp Vršac 2020

HelloWorld
0
WordCamp Vršac 2020

WordCamp Vršac će se održati 9. i 10. maja i povezaće na jednom mestu učesnike i predavače, ali i sponzore - kako one koji su iz IT industrije tako i lokalne privrednike i preduzetnike  koji prepoznaju  vrednost i značaj naše konferencije.

WordCamp Vršac je više od regionalne konferencije koja okuplja WordPress zajednicu. To je skup IT entuzijasta, developera, blogera, dizajnera, pisaca i preduzetnika, od početnika do iskusnih profesionalaca.  Do kraja 2019. godine održana su 1063 kampa u 76 gradova širom sveta a Vršac će biti 77. grad!

Osim vrhunskog kvaliteta predavanja, u fokusu kampa je i networking. Učesnici slušaju aktuelna predavanja, razmenjuju ideje i druže se. Sve je usmereno ka cilju da provedete nezaboravan vikend i iz Vršca odete bogatiji za znanje i kontakte koji mogu promeniti tok vaše karijere.

Predavači važe za eksperte u svojim oblastima dok su sponzori ovih događaja veoma cenjeni u zajednici i prepoznati su kao vizionari, društveno odgovorne kompanije sa visokim etičkim vrednostima i pokretači globalnog progresa.

Više informacija o događaju i ulaznicama možete pronaći na linku.

Oceni tekst

3
1 glas
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja