UX Meetup - Beyond User Experience Design sa Vladimirom Končarom
Dešavanja

UX Meetup - Beyond User Experience Design sa Vladimirom Končarom

Utorak, 22.12.2020 u 19h

IxDA Belgrade oragnizuje online druženje, prvi put sa Vladimirom Končarom - co-leadom Zagrebačke IxDA organizacije i dizajn direktorom u Kiwi.com koje se održava 22. decembra u 19 časova.
On će govoriti na temu "Beyond User Experience Design" - ovaj govor za cilj ima da napravi izazov našem poimanju UX-a; šta je pozicija dizajna u jednoj kompaniji i da nam ukaže na vrednost koju dizajn ima i kojom doprinosi organizacijama. Pomoći će nam da bolje razumemo kako je moguće prebaciti se sa isključivog dizajniranja feature-a na holističko produkt razmišljanje.
Vladimir ima 15 godina iskustva u kreiranju strategije, koncepta i dizajniranju interaktivnih rešenja koja su mu donela brojne nagrade. Svoju prvu firmu (www.revolucija.hr) je osnovao odmah nakon fakulteta i više od 10 godina radio za brandove kao što su Volvo, Nike i sl. Pre 4 godine Revoluciju je spojio sa Five-om (www.five.agency), u kojoj zatim vodi dizajn tim kreirajući rešenja za različite klijente na USA tržištu: Marriott International, Penguin Random House, Accu Weather, Rosetta Stone... Takođe je osnivač i dizajn partner fintech startup-a Amodo (www.amodo.eu). Trenutno je dizajn direktor u Kiwi.com gde razvija dizajn strategiju za ovaj češki travel startup.

Mesto ovog online događaja je na sledećem linku:

https://mvpworkshop.zoom.us/j/91691514946?pwd=OS9iNVNIaHBzT0s0aTFlN1REOXd5QT09

Passcode: UXROCKS

A za sve dodatne informacije vezane za događaj klikli na link.

Cover photo source: https://www.freepik.com/free-photo/cropped-front-end-developers-designing-mobile-application-interface_5839466.htm#page=1&query=ux%20design&position=19

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška

Slika: Astronaut sa laptopom
Neko reče da naš newsletter nije spam i da ima dušu.
U pravu je.

Prijava na newsletter

Želim da mi stiže HelloWorld newsletter (koji je zanimljiviji od ovih dosadnih ali neophodnih GDPR saglasnosti). Takođe znam da se u svom nalogu mogu odjaviti u bilo kom trenutku.