U susret prvom HR4IT klubu

U susret prvom HR4IT klubu

Prvi HR4IT klub, događaj namenjen svima u koji rade u IT industriji, održaće se 11.  oktobra u hotelu Crystal u Beogradu.

Svedoci smo brzih promena trendova i izrazitog razvoja IT industrije. Razvoj po sebi donosi brojne benefite za čovečanstvo, ali i izazove. Jedan od izazova se oslikava u oblasti ljudskih resursa – veliki broj HR stručnjaka se suočava sa ozbiljnom temom – fluktuacija zaposlenih.

Cilj ove konferencije je nalaženje dugoročnih rešenja problema fluktuacije zaposlenih u IT industriji ne samo u Srbiji, već i u regionu. Odgovore na ova pitanja daće nam vodeći HR menadžeri i IT konsultanti na prvom HR4IT klubu. Tokom kluba biće reči o sledećim temama:

  • Kako promena organizacione klime može da smanji fluktuaciju zaposlenih
  • Kako atmosfera “Happiness at Work” može da utiče na motivaciju i angažovanost ljudi
  • kako BitAliansa, asocijacija sastavljena od 2800 stručnjaka iz 58 najvećih IT kompanija u BiH, rešava identifikovane probleme i izazove u IT industriji

Na ovoj konferenciji predstavnici vodećih IT kompanija iz regiona podeliće svoje dobre primere iz prakse, a u okviru panela učesnici će imati prilike da čuju iz prve ruke kako se kompanije bore sa sve većim izazovom da pronađu i zadrže IT stručnjake.

Prvi HR4IT klub će se održati u hotelu Crystal, a takođe će postojati i mogućnost onlajn praćenja za one koji ne mogu uživo da prisustvuju ovom događaju.

Za više informacija posetite zvaničan sajt događaja.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija