image-slide2
Dešavanja

Stalno konkurišem a niko me ne zove na razgovor!

Utorak, 13.10.2020 u 18h

U slopu online regionalnog sajma poslova, Poslovi Infostud organizuju drugi webinar na temu: „Stalno konkurišem a niko me ne zove na razgovor“. Webinar će biti održan putem Zoom platforme 13. oktobra od 18 časova.

Često dobijamo pitanja poput: „Stalno šaljem svoju biografiju, a niko da mi odgovori na prijavu, zašto?“ ili „Zašto mi niko ne kaže da nisam prošao/la dalje?“; „Kako treba da mi izgleda CV da bi me neko pozvao na razgovor?“. Zbog sve učestalijih pitanja ovog tipa, odlučili su da organizuju webinar za sve one koji su se do sada pitali gde greše i zašto ih niko ne zove na intervjue, zašto nemaju nikakvog odgovora nakon razgovora za posao, ali i kako bi trebalo da izgleda CV da bi vas neko pozvao na razgovor.

Moderator panela biće Bojana Salatić, specijalista za prodaju usluga za brendiranje poslodavaca. Bojana će razgovarati sa predstavnicima ljudskih resursa iz kompanije Mercator-S, Jelenom Dimitrijević, rukovodiocem službe selekcije, sa Slađanom Martinović, Recruitment and Sourcing Manager, iz kompanije Ikea i sa Anjom Balažević, predstavnicom ljudskih resursa, ispred sajta poslovi.infostud.com.

Neke od tema koje će sagovornici obraditi jesu:

  • Koliko prijava pristigne komapnijama tokom jednog konkursa?
  • Na koji način se pregleda veliki broj prijava?
  • Šta je to šta se prvo gleda u biografiji kandidata?
  • Šta znači da moramo da prilagodimo CV svakoj poziciji na koju konkurišemo?
  • Koji je procenat ne pojavljivanja na intervjuu i da li šaljete povratne informacije kandidatima koji nisu prošli selekciju?

Na ova, ali i na mnoga druga pitanja panelisti će iskreno odgovoriti i podeliti svoje iskustvo sa vama. Takođe, moći ćete da postavite svoja pitanja u chat-u.

Prijavi se za webinar! 


(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška