27.04.2022. ·
1 min
· [ Vreme: subota, 21.05.2022. ]

Spremite se za Machine Learning konferenciju ovog proleća!

HelloWorld
0
Spremite se za Machine Learning konferenciju ovog proleća!

Nakon dve godine neplanire pauze, stiže drugo izdanje Machine Learning konferencije, koja će se ove godine održati 20. i 21. maja na Velikoj Terasi na Paliću.

Machine Learning Conference je jedan od prvih događaja iz oblasti Machine Learning-a i veštačke inteligencije u ovom delu Evrope. Namena ove konferencije jeste da okupi stručnjake za tehnologiju, poslovne lidere i istraživače iz oblasti koje obuhvataju mašinsko učenje, data science i veštačka inteligencija.

Prva ML konferencija je organizovana 2019. godine i tada se okupilo preko 120 učesnika i preko 15 stručnjaka koji su podelili svoje znanje i iskustva u najnovijim tehnologijama i trendovima iz ovih oblasti.

Ove godine se selimo u predivan ambijent Velike Terase na Paliću, u najlepšem periodu godine sa novim, proširenim programom konferencije koji će tokom dva dana obuhvatiti brojna stručna predavanja, izlaganja, panel diskusije i omogućiti svim posetiocima brojne mogućnosti umrežavanja i razmene iskustva.

Machine Learning konferencija je otvorena kako za eksperte pojedince i tehnološke kompanije, tako i za edukativne i akademske ustanove koji imaju posebnu ponudu za prisustvovanje na ovom događaju.

Datum je zakucan, lokacija rezervisana, predavači pripremaju prezentacije, ali ujedno (kao i prethodni put) bile otvorene prijave za ograničeni broj eksperata koji su mogli da se prijave ukoliko imaju zanimljivo izlaganje ili projekat koji žele da predstave tokom ovog događaja.

Program je u izradi, a karte su već u prodaji. 

Uz promo kod "helloworld2022"  te očekuje 15% popusta na kotizaciju.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku za stručno usavršavanje i umrežavanje sa ekspertima.

Vidimo se na Paliću u maju.

Do tada, pogledajte kako nam je bilo na prošloj konferenciji.

Oceni tekst

3 osobe su glasale, prosečna ocena: 5

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja