01.10.2020. ·
2 min
· [ Vreme: sreda, 07.10.2020. ]

SPREMI CV: Uskoro počinje XI Regionalni online sajam poslova!

HelloWorld
0
SPREMI CV: Uskoro počinje XI Regionalni online sajam poslova!

Svi oni koji traže prvi posao ili bi rado do novog zaposlenja, neka spreme CV, sad je prilika da pronađu pravu ponudu za sebe na najvećem online Regionalnom sajmu poslova od 7. do 14. oktobra.

Ove godine online Regionalni sajam poslova biće organizovan po jedanaesti put zaredom. Svake godine, sajam se realizuje u saradnji sajtova Poslovi.infostud.comMoj-posao.net iz Hrvatske, Posao.ba iz Bosne i Hercegovine i makedonskog sajta Vratobuvanje.com.mk. Posebna novina je to što ove godine na sajmu učestvuju i kolege sa sajta Deloglasnik.si iz Slovenije,  i to je još jedan od razloga zbog čega ovaj događaj sa pravom nosi titulu najvećeg regionalnog online sajma zapošljavanja.

Nove zaposlene traži više od 25 kompanija, dok će više od 200 oglasa za posao na sajmu biti ponuđeno iz sledećih oblasti:

 IT

 Trgovina 

 Proizvodnja

 Obrazovanje

Pored toga što je svima koji se prijave na sajam omogućeno konkurisanje za posao, kandidatima je na raspolaganju ponovo i Lov na blago. Lov na blago je igra u kojoj su svi dobro došli. Cilj igre je da posetite što više šandova u sva četiri paviljona i time steknete veću šansu da „uhvatite“ nagradnu ikonicu. Kada ugledate ikonicu, kliknete na nju i upišete se za učešće u nagradnom izvlačenju. Možete osvojiti  mobilni telefon Huawei P40 Lite ili 1 od 10 Poslovi Infostud poklon paketa.

Ali, to nije sve, ove godine imate priliku da ispratite i dva webinara.

Prvi, IT webinar, pod nazivom „IT ČAJANKA Vol.4“ biće održan 8.10. od 18 časova, a na panelu govoriće isključivo ljudi iz struke, odnosno IT industrije. Biće reči o tome kakva je trenutna situacija u IT-ju, šta jednog IT-jevca drži lojalnim, tehnologije u kojima najčešće žele da se usavršavaju ali i o mnogim drugim temama.

Drugi webinar, pod nazivom „Stalno konkurišem a niko me ne zove“ predviđen je za 13.10. od 18 časova i na njemu će učestvovati predstavnici sektora ljudskih resursa i odgovarati na sva vaša pitanja. Tema opšteg webinara biće za sve one koji su se do sada pitali gde greše i zašto ih niko ne zove na intervjue, ali i zašto nemaju nikakvog odgovora nakon razgovora za posao. Takođe i kako bi trebalo da izgleda CV da bi vas neko pozvao na razgovor.

Na ovogodišnjem online Regionalnom sajmu poslova kandidatima će se predstaviti razni poslodavci, kao što su: Ximedes, Mercator-S, Perficient, Neoplanta, Pool4Tool (JAGGER), Univerexport, Gebruder Weiss, Delhaize, JYSK, Transcom, Milšped, IKEA, CCBill, Logik poslovni softver, Tehnomanija, Roaming Networks, Telekom Srbija, Robert Bosch, Adria Media Group d.o.o., Exciting, Emerson Croft, Phoenix Pharma (Benu apoteke), BizLink, BAT, Atos IT, Patent Co. i FIS.

Oceni tekst

4
7 glasova
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja