Siggraph 2019 - konferencija posvećena kompjuterskoj grafici

Siggraph 2019 - konferencija posvećena kompjuterskoj grafici

U sredu, 31. jula, sa početkom u 18:00 časova, u Startit Centru Vršac, održaće se meetup gde će se publici predstaviti CTO Nira.app-a Dario Manesku. Nira.app je jedan od 10 projekata u svetu koji su izabrani da na Siggraph 2019 imaju live demo i prezentaciju i okviru Real-time Live! kategorije. 

U početnom delu meetup-a učesnici će pogledati snimak prezentacije i live demoa sa konferencije Siggraph 2019, koja se održava u Los Anđelesu od 28. jula do 1. avgusta. Siggraph važi za najrelevantniju konferenciju u svetu u oblasti kompjuterske grafike i svake godine je poseti više hiljada profesionalaca iz industrije.

Live demo projekta će pokazati kako korisnici mogu da pregledaju i kolaboriraju na ekstremno velikim 3D modelima u realnom vremenu na bilo kom uređaju, čak i mobilnim uređajima male snage.

Dario Manesku je programer kompjuterske grafike i game engine-a sa dugogodišnjim iskustvom u građenju rešenja u domenu real-time komjuterske grafike. Pored sopstvenih projekata na github-u doprineo je razvoju i drugih open-source projekata.

U drugom delu predavanja Dario će posetiocima ispričati kako je došlo do saradnje sa suosnivačima iz Sjedinjenih Američkih Država, koji su put prešli do prezentacije na Sigraph 2019 i koji su im planovi za budućnost.

Prisustvo na predavanju je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija