image-slide2
Dešavanja

SEETEST2020

Četvrtak, 01.10.2020

Jedna od najvećih software testing koferencija SEETEST2020, ove godine se vraća u Bugarsku, i održaće se 1-2 oktobra u Sofiji.

Program konferencije SEETEST 2020 sadržaće tri sesije predavanja, prvi deo dana tutorijali, dok će drugi deo dana biti rezervisan za prezentacije. Neki od tutorijala ove godine su Essential People Skills for Testers: Collaboration, Communication and Teamworking koji će održati Paul Gerrard, Introduction to Mobile Test Automation Joel Oliveira, Transition from Traditional into Agile Tester Alon Linetzki, Testing AI Based Systems Stuart Reid, Metrics: Reach your goals faster with a Metrics Dashboard Pablo-Garcia Munos, Accurate Estimations and Prioritizations by Michael Pilaeten itd.

Takođe, konferenciji prethodi dan full-day kurseva, koje će takođe držati neki od naših govornika, za one koji žele da uđu dublje u aktuelne teme iz oblasti testiranja softvera.

Trenutna kampanja od 20% popusta, aktivna do 15. jula, važi kako za konferencijske karte, tako i za karte za full-day kurseve.

Program možete pogledati na sledećem linku : https://bit.ly/2XNUE01

Vidimo se u Sofiji!

 


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija