Sajam poslova i praksi „JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!”
Dešavanja

Sajam poslova i praksi „JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!”

Ponedeljak, 02.11.2020

Sajam poslova i praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta „JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!” održaće se ove godine šesnaesti put, 2. i 3. novembra. Zbog epidemije virusa i bezbednosti učesnika i posetilaca, Sajam će se ove godine održati online.

Organizatori događaja su neprofitne i apolitične organizacije: Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd i Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Lokalni komitet Beograd u čijem radu učestvuju studenti volonteri.

JobFair je nastao 2005. godine kao inicijativa grupe studenata da smanje nezaposlenost među mladima i zadrže stručan kadar u našoj zemlji. Već šesnaest godina JobFair povezuje studente, kompanije i obrazovni sistem i na taj način mladima pruža priliku da budućnost grade u Srbiji.

Sajam poslova i praksi tradicionalno se održava prvog ponedeljka i utorka u novembru kada posetioci imaju priliku da se na jednom mestu uрoznaju sa vodećim kompanijama u našoj zemlji, saznaju više o poslovima i praksama koji su aktuelni na tržištu, kao i koja su znanja i veštine potrebni za lakše zaposlenje.

Pored karijernog napretka, studenti imaju jedinstvenu priliku za lični i profesionalni razvoj kroz učestvovanje u brojnim propratnim sadržajima, kao što su:

 • „Panel diskusija — Pođi pravim putem”, 17. oktobra od 11 časova
 • „LevelUp — Podigni nivo svojih veština”, seminar profesionalnih veština, i 25. oktobra
 • TechTalk, predavanja o aktuelnim stručnim temama, i 3. novembra
 • Simulacija razgovora za posao, 3. novembra
 • CV baza - u bilo kom trenutku posetioci mogu ostaviti svoj CV koji će biti prosleđen svim kompanijama koje učestvuju na projektu

Sve aktivnosti su besplatne i održaće se online na sajtu www.jobfair.rs gde možete naći i prijave za radionicu „LevelUp — Podigni nivo svojih veština” i Simulaciju razgovora za posao.

Kako je interesovanje za JobFair svake godine sve veće, organizatori se trude da iz godine u godinu jačaju nacionalni karakter Sajma, što znači da je projekat namenjen studentima i diplomcima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta svih univerziteta u Srbiji.

Za više informacija možete posetiti sajt  www.jobfair.rs i društvene mreže: Instagram (@jobfairrs), Facebook (@jobfairrs) i LinkedIn (JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!).


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


3 komentara

 1. Buka
  Buka oktobar 27, 2020 u 16:37 · Odgovori

  Šta znači samo studenti i diplomci,da li ostale koji su završili i došli u nemilost biroa za nezaposlene treba zaboraviti,zašto?

 2. Marija
  Marija oktobar 28, 2020 u 17:39 · Odgovori

  Student sam Višera ,smer Nove Računarske tehnologije.Polozila sam sve ispite.Gde mogu da nadjem da odradim praksu,dali nekomože da mi preporuči firmu ,ovde u Beogradu?

  • HelloWorld.rs oktobar 29, 2020 u 10:43 · Odgovori

   Zdravo Marija, 


   Predlažemo da pogledaš sledeći link sa praksama u Beogradu: https://bit.ly/3mwLazF


   Srećno! 

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška