Prvi Sysadmin meetup u beogradskom Startit Centru

Prvi Sysadmin meetup u beogradskom Startit Centru

Prvi Sysadmin meetup je zakazan za 29. novembar u 18 časova u Startit Centru Beograd, gde ćete moći da čujete četiri predavača koji će govoriti o svojim iskustvima i alatima koje koriste kao sysadministratori.

Na meetupu ćete imati priliku da čujete četiri predavača koji će govoriti o svojim iskustvima i alatima koje koriste kao sysadministratori.

Predavači:

Rastko Vasiljević govoriće o tome šta je Docker, kako se prave Docker Images i kako umrežiti kontejnere. Rastko je Linux System Administrator u kompaniji SuperAdmins i Linux predavač u kompaniji Admin Training Center.

Bojan Vitnik pričaće o osnovnom konceptu MemSQL-a, njegovim prednostima u odnosu na MySQL i pitanjima kompatibilnosti i skalabilnosti. Bojan radi u hosting kompaniji Mainstream i bavi se unapređenjem postojećih i implementacijom novih hosting rešenja.

Vladimir Stefanović govoriće o izazovima sa kojima se svakodnevno sreće kao sistem administrator i svojim iskustvima tokom dugogodišnjeg rada u ovoj oblasti. Vladimir je sertifikovani Microsoft i CompTIA trener i sistem inženjer. Redovni je predavač u Admin Training Centru gde drži obuke serverske administracije, umrežavanja, informatičke bezbednosti i virtuelizacije.

Bojan Manojlović će zajedno sa Vladimirom govoriti o svojim iskustvima u sistem administraciji i tome kako izgleda jedan radni dan sistem administratora. Bojan već dugi niz godina radi u IT sektoru, a poslednje tri godine kao Senior Sistem inženjer u kompaniji Mainstream.

Nakon predavanja učesnici će imati priliku da se upoznaju i razmene iskustva kroz neformalno druženje.

Prijava

Svoj dolazak možete prijaviti popunjavanjem sledeće forme.

 

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija