01.08.2022. ·
2 min
· [ Vreme: subota, 24.09.2022. ]

Poznata imena predavača na INIT 2022

HelloWorld
0
Poznata imena predavača na INIT 2022

Drugo izdanje regionalne IT konferencije INIT 2022 održaće se 24. septembra u Banskom dvoru u Banjaluci, a nakon detaljne selekcije, poznata su imena predavača koji će podeliti svoja znanja sa učesnicima.

Organizator konferencije, Udruženje za razvoj informacionih tehnologija "Developers Banja Luka”, imalo je težak posao - od 140 prijavljenih tema i 60 predavača, izabrati njih 15 za koje smatraju da su najkvalitetniji i najkorisniji za posetioce ovogodišnjeg INIT-a.

Miljenik publike Nenad Trajkovski-Deda nam se vraća i ove godine, te će on i Romeo Mlinar otvoriti ovogodišnji INIT predavanjem “From the Six Feet under, to the Stars and Above”.

Raznovrsne teme će ponuditi koristan sadržaj kako za iskusne programere, tako i za početnike u IT sektoru. Na jednodnevnoj konferenciji govoriće se o trendovima koji oblikuju tehnološku industriju, a akcenat će biti na “Develompentu” kao centralnoj temi.

Osim predavača iz regiona, programeri će imati priliku čuti brojna stručna predavanja eksperata širom Evrope i sveta, a u odabranom društvu su se našle i dve žene. Jemima Abu iz Nigerije koja će pričati o dobrim praksama u razvoju softvera, kao i i Arisa Fukuzaki iz Japana koja će pričati o novim alatima i tehnologijama.

 

“Latest development trends, microservices, cloud, and more..." siže je ovogodišnjeg INIT-a, ali kao jedno od najaktuelnijih predavanja izdvojilo se ono o umetnoj inteligenciji, koje će održati Keynote predavači sa prethodnog INIT-a Tomislav Bronzin i Arian Stipić. Svojih 45 minuta na INIT-u dobio je i Zoran Horvat, autor Pluralsight i Udemy kurseva.

Interesantno predavanje naziva “How to Implement ${BUZZWORD}” koje je bilo u užem izboru za Keynote, održaće Timothy Mamo - Maltežanin sa holandskom adresom. Iskusni i u IT krugu cenjeni predavač Adam Furmanek će na listu odabranih konferencija na kojima je gostovao dodati i INIT 2022.

Pored 15 predavanja o kojima se više može naći na www.initconf.org, biće održano i nekoliko radionica na kojima će učesnici moći da nauče o najnovijim programerskim i IT rešenjima.

Ulaznice za bogat program, te priliku za umrežavanje i razmenu iskustava sa ljudima koji se bave programiranjem i srodnim oblastima, dostupne su po ceni od 100KM i mogu se kupiti na initconf.org. Zahvaljujući našim sponzorima, uz kod HTEC koji traje do 02.08. do 10h, odnosno kod PRODUCTDOCK koji traje 24 sata večeras od ponoći, na initconf.org karte možete kupiti uz popust od 40% po ceni od 60KM..

INIT 2022  je neprofitna tehnološka konferencija organizovana od programera za programere, čiji značaj su prepoznale i podržale mnoge IT kompanije - HTEC Group, ProductDock, Bay42, ElevateBits, JSGuru, Dwelt, Seavus, Mistral, Symphony, Blicnet…

 

Kontakt osoba: 

Nikola Novaković

PR @ Init Conference 2022

email: nikola.novakovic@initconf.org

phone: +38765569522

web: www.initconf.org

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja